- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
A NEI erőforrás igényére annyit így az első próbálkozások után, hogy kicsit erősen leesett vele az fps, aztán rájöttem hogy a szörny teremtés helyek ellenőrzése (F7) majdnem 40 fps-t fogyaszt, ez durva, főleg ha aztán marad 70. Az általam eddig használt moddal - Monster Spawn Highlighter az fps nem változik, és szebben is néz ki, szóval maradok annál, pedig azt hittem a NEI-vel kiválthatom...
-
mikk2000
őstag
Teljesen egyértelmű, hogy az MC alapjáték csak egy üres váz, a modok teszik játszhatóvá. Mint írtam az első volt olyan modot feltennem, ami kiírja miből mit tudok készíteni, ez pedig a CraftGuide volt. Állandóan weboldalakat bújni játék közben kicsit illúzióromboló
Mondjuk érdekes, mert a CraftGuide automatikus, tehát érzékeli az új recepteket, de a NEI valamiből többet mutat, szóval muszáj leszek vele haverkodni. Úgy néztem a NEI opciójában be lehet állítani csalásmentes üzemmódot is. De nem szeretem ha valami túl sokat tud, mert az mind-mind erőforrás igény és ütközési pont más modokkal.
Van olyan mod amúgy ami csupán kiválasztom a kívánt dolgot és elő is állítja, de akkor hol a Minecraft életérzés?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest