- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
A NEI erőforrás igényére annyit így az első próbálkozások után, hogy kicsit erősen leesett vele az fps, aztán rájöttem hogy a szörny teremtés helyek ellenőrzése (F7) majdnem 40 fps-t fogyaszt, ez durva, főleg ha aztán marad 70. Az általam eddig használt moddal - Monster Spawn Highlighter az fps nem változik, és szebben is néz ki, szóval maradok annál, pedig azt hittem a NEI-vel kiválthatom...
-
mikk2000
őstag
Teljesen egyértelmű, hogy az MC alapjáték csak egy üres váz, a modok teszik játszhatóvá. Mint írtam az első volt olyan modot feltennem, ami kiírja miből mit tudok készíteni, ez pedig a CraftGuide volt. Állandóan weboldalakat bújni játék közben kicsit illúzióromboló
Mondjuk érdekes, mert a CraftGuide automatikus, tehát érzékeli az új recepteket, de a NEI valamiből többet mutat, szóval muszáj leszek vele haverkodni. Úgy néztem a NEI opciójában be lehet állítani csalásmentes üzemmódot is. De nem szeretem ha valami túl sokat tud, mert az mind-mind erőforrás igény és ütközési pont más modokkal.
Van olyan mod amúgy ami csupán kiválasztom a kívánt dolgot és elő is állítja, de akkor hol a Minecraft életérzés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fűnyíró topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen routert?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest