-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
apatyas #21338 üzenetére
Itt a kép is a fenti hozzászóláshoz, csak éjjel már úgy látszik elfelejtettem linkelni.
Jófiú voltam vele, mert szerencsétlen mindig meghalt és spawnon ébredt, nem kezdő játékos, de nem is tapasztalt az tuti. Normálisnak tűnt úgyhogy segítettem, hazateleportáltam, meg kapott nappalt, ágyat, kaját, vizet. Vas rengeteg van, azt már tud magának szedni hamar. Aztán úgy se fog 1-2 napnál többet játszani.
-
törölt tag
válasz
apatyas #21334 üzenetére
Szerintem nem jönnek már vissza, mert tőlem megszokott finomsággal beszéltem velük és a ban szót érteni minden nyelven amúgy is. Fél perc múlva beírta, hogy találtak másik szerót és leléptek.
Egy a szerencséjük, hogy nem tech szerveren vagyunk, mert lesújtana a Draconic sword minden pillanatban. -
törölt tag
válasz
apatyas #21309 üzenetére
Teljesen mindegy ki teszi le. Ahhoz a playerhez rendelt invet mutatja aki megnyitja épp aktuálisan. Amur vagy én vagy farkas leteszi, te mindig csak a sajátodat látod mindegyikben ahogy ők is. Ezért nem is lehet vele csereberélni, nem is megy rá hopper sem -mert kinek az invertoryját töltse-.
Ha egyszerre ketten is jobbklikkelitek akkor is külön tartalmat fogtok látni
-
-
csoki
senior tag
válasz
apatyas #21251 üzenetére
na nekem is hasonlóan tűntek az elején a kaszáim, meg az uborka seedjeim amiket kaptam... de azok pótolhatóak voltak.
azért a rézkalapács már neccesebb, mert venni kell egy kalapácsot 1000 goldért, aztán felfejleszteni 100%-ra, aztán megjavíttatni (de lehet közben is kell 1*) 1 napig, majd upgrade 3 napig...
inventory tweaks bug elvileg, de javíthatnák igazán, mert más is panaszkodott már rá hónapokkal ezelőtt fórumokon -
törölt tag
válasz
apatyas #21232 üzenetére
Nyugi elég hamar unalmas lesz...
A minig hill vagy mi egy másik dimenzióba visz ugye. Csak ott van copper meg társai, amik kellenek az upgrade-hez, pl minél hamarabb le kell tolni a locsoló kannát, mert már copper szinten is 3 szélesen locsol, tehát nem fogy a kaja annyira...
De... Az ásó dim ilyen semmi, kis szobák semmi loot, létrázni kell lefele, pár szint után idióta nagyon gyors madarak, amik respawnolnak ha újra visszamész, én lementem kb 100-as y szintig, de még mindig csak copper van...
Brutál unalmas így, nem is haladós, nincs gyors út vissza, folyamat visszamászni és keresgetni a feljáratot tiszta lélekemelő dolog...
Ha az ásás jobb lenne nem lenne akkora szívás, de a többi tényleg nagyon ott van.
-
törölt tag
válasz
apatyas #21177 üzenetére
Ezt most azért kell lekapni, mert kifutott a tárhelyből, ha felmennénk páran ki is fekszik.
Van benne valami amúgy, hogy végig van rohanva, de jellemzően mindenki ebben a tempóban halad és kb. azonos szintre fejlődik mindenki, blacken kívül.
2-3 hét a valós munkaidő, a többi már csak szöszmötölés. Szerintem ezek a tech pakkok ilyenek, nem lehet vele mit csinálni. Az elején összeszedi a kemény magot, akkor halad, aztán elkezdik unni páran és nem jönnek fel, utána már a megmaradó pár embernek is unalmas nélkülük stb. A társaság is lényeges, pont azért örülök én is minden szerver kezdésnek, mert akkor tudom, hogy mindenki ott lesz és megy a király pub hangulat. Ezt a játékot félig ez tartja össze, az emberek, a multiplayer. Aztán ahogy lekopnak, úgy elfakul. És minden új szerver indulás újraszínesíti. Nem tudom mit lehetne erre kitalálni, hogy folyamatosan ott tudjon tartani mindenkit.Rohanni már csak azért se érdemes mivel idővel elfogynak az érdekes pakkok aztán nézés van utána. Megvannak a korlátai ennek a játéknak is azért. Bár black az élő bizonyítéka, hogy 7 év masszív tolás után se lehet megunni ugyanazt a metódust.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
apatyas #20953 üzenetére
Lemezenként 63, de beleszórtam mindent, nem ládázok külön. Egyedül a követ szedem ki, mert az kiugróan magas mindenhez képest és helyet foglal. Szemetet azért hagyom benne, mert akármi krafthoz ha kell mindig hiányzott régen is.
Azon gondolkozom, hogy a másik drive csak 8 vinyót kap meg kettő fluidot, annak 5 item a korláta, szerintem 10 féle fluid nincs a pakkban, amit a quarry ki tud szedni pump upgrade.
Már csak azt kellene tudni mennyi folyadék fér 1k-ba bele. Onnan meg nem nehéz felszorozni mekkora vinyó kell. -
föccer
nagyúr
válasz
apatyas #20953 üzenetére
Singli-ben amikor megépült az ae rendszer, akkor 32*10 db 64k-s vinyóra ment minden. Az automaték is onnan szedték az alapanyagokat, meg a 2 ender quarry is oda tolta be. Nem folt vele gond, de ha lenne, akkor már viszonylag gyorsan építek hozzá még egy ugyan ekkra blokkot, oszt helló. :d
üdv, föccer
-
törölt tag
-
Serricon
senior tag
válasz
apatyas #20639 üzenetére
A hiba az Ön készülékében található.
Az én oldalamról ezekben az időpontokban van fixen pár perc kimaradás:
4:00 szerver restart (4:10 world backup)
5:00 router reconnect (IP váltás)(#20640) blackrulz:
Köszönjük, tegnap beáldoztam magam párszor, mire rájöttem hogy több különböző hardcore mod és élet is van.. feltoltam 1k ra az egyiket, a másik meg 250 volt.. még véletlenül sem volt disable parancs a help szerint.. -
törölt tag
válasz
apatyas #20604 üzenetére
AT-n talán a DNS az ami vállalható lenne, van benne Rotarycraft is, azt sose használtam még, bár tudom fos egy mod. Vagy a Sky Factory, de nem tudom az mit csinálna world generálva.
Esetleg a Technodefirmacraft, de szerintem már ennek a szónak a kimondásával is elátkoztam magam.
Ez a Terrafirmacraft modos tuningolása, Curse alól Terrafirmapunk hasonló hozzá.Szerintem nagyon rápörögtünk az Ozone2-re.
-
törölt tag
válasz
apatyas #20565 üzenetére
A másik end portálnál van még ilyen biom, akkor oda tudok menni. Bár bányászni az end erőd miatt meg szar ott is. Máshol nem tudok ilyen biomról. Érdekes, hogy pont az end erődök felett van mindkettő.
Mindegy nézelődöm térképen és ha valami megtetszik odamegyek. Egyébként megint ledobta a kábeleket, azt a párat is amit a múltkor visszaraktam.
Black tőled meg kérhetek majd egy nukeot? Mert látom kraftolni nem lehet. Meg persze a bele való cuccokat. Szeretnék a pakkhoz méltóan tereprendezni a régi házamnál mielőtt máshol újat húzok fel.
-
törölt tag
válasz
apatyas #20554 üzenetére
Nem mondanám bohócműsornak, csak kicsit fura ilyen early gamer szinten nyomniuk. Legalábbis nekem eszembe nem jutna a fa mellé építeni, mikor tudom, hogy 3 blokkig elterjed a láva hője.
A smeltery automatizálása a transfer node-dal viszont tetszik, bár eddig is tudtam, hogy lehet így is, de csak most lett szimpatikus hogy nála láttam.
Meg a seared brick kiöntés is, én mindig lekraftoltam 8 stack groutot, de elég lenne 2 is, a többi téglát meg kiönteni formába kőből.
Te is úgy szoktad, csak te castin basinbe és az seared blokkot ad ami nekem nem tetszett, de így ingot castba öntve sima seared bricket dob, mintha groutot sütnél ki.
Szóval mindig tanulni tőle valamit, még akkor is, ha tudtam róla előtte is csak eszembe nem jutott. -
törölt tag
válasz
apatyas #20546 üzenetére
Ezt se ő rakja össze, hanem az ftb csapata legyenek azok akárkik is. Egy bizonyos szintig persze tesztelik biztosan, de ha bizonyos funkciók vagy blokkok bizonyos körülmények között meghülyülnek az vagy nem jött elő náluk, vagy szólnak gondolom a mod készítőnek aztán megoldódik vagy majd update-kor, vagy akármi. Annyi kombináció van valljuk be ugyanarra a funkcióra, buildre, hogy azt mind végignézni kvázi annyira esélyes mint ezeknek az update-ek utáni viselkedését
De azért ez még mindig jobb mint az ozone ami tök random, kikapcsolt hardcore quest mellett kaptam extra életet, majd amikor megettem szólt hogy okécsáviszlátbocsi, majd bezárta az ablakot és törölte a mapet amiben vagy 30-40 óra már volt. Azóta se tudtam reprodukálni, és hqm mellett is 3. halálra kéne ilyet csináljon, ha rotten heart van akkor is -1 élet legrosszabb esetben... Az azért kicsit meleg
-
törölt tag
válasz
apatyas #20493 üzenetére
Donutcrafton le lehetett darálni? Nem néztem akkor mert nem kellett, más pakkban meg nem volt prizmarin. Vanilla krafttal nem lehet lebontani, épp most nézem.
Egyébként a gép nem dolgozott semmit az éjjel, kalap szarral egyenlő ez a loadolási mechanika, ennyit még nem szoptam soha vele, mindenhol chickenchunk volt és sose csinált ilyet.
Nem tudom azt se hova tűnt, de nincs se fény, se chunkhatár jelzés, gondolom más gyorsbillre került, mert az rohadt fontos elrakni egy ezer éve működő helyről. Nyomorékok ezek az 1.10-es pakkok.Majd délután amíg mást csinálok ledolgozza a kvarcot. Lesz még dolgom, mert mindegyik kerthez akarok rakni AA farmert és item conduittal végigcsövezni mind az 50-et, draweres rendszerbe.
Azért kell a greenhouse, mert ekkora területet végigkukacozni elég gáz bár valamennyit rakok majd le, az üveget csak lerakod builders wanddal. Gyanítom a load itt se lesz jó, szóval termelni normálisan akkor fog, ha ott afkolok mellette. Legalábbis remélem nem hülyül meg, ekkora kertet kézzel leszedni nem jópofa.A gyümölcsfákat nem tudom tudja-e szedni valami gép, mert kivágatni nem jó, sima oakot dobnak csak.
-
törölt tag
válasz
apatyas #20402 üzenetére
Felidegesített a gödör, hogy nem tudtam akkorára ásni, mint akartam így befedtem két sor cobbléval, azt meg ledaráltam újra, hogy föld legyen belőle. Bedrockra úgy se spawnol semmi, meg ahol volt lávató ott megmaradt a fénybug, szóval nem teljesen sötét.
4 transfer nodeot ad egy kraftolásra, felhasználtam mind full upgrade, kellett még GP is hozzá, mert kevés lett a 400. És még így is csak negyed tempóra volt elég a buildernek, de két sort hamar lerakta. -
tariattila
veterán
válasz
apatyas #20392 üzenetére
64 bitest raktam rá manuálisan.... idővel felkínálta a java az ápdétet... rányomtam... frissült, ok...
csak azt vettem észre hogy az egész egy laghalmaz.. nézem az MC infopanelen, hogy 32 bit.... na ekkor kellett ismét manuálisan 64 re frissíteni.nem tudom ez miért volt...
-
törölt tag
válasz
apatyas #20342 üzenetére
Obszi? Nálam van vagy 500 stack. Amúgy meg cobble, vagy ha csicsázni akarod akkor stone, stone brick, andezit, diorit, gránit, elvileg ezeket is vanilla generálta, remélhetőleg nem a Chisel. A vanilla blokkok látszanak csak a térképen, sajnos ez visszalépés az új dynmapnál.
-
törölt tag
válasz
apatyas #20178 üzenetére
Minden ami stackelhető, mert könnyű eltárolni. Nem stackelhetőek mennek a kukába. Eleve ezek azok amik nem érnek semmit se, ebben a pakkban pláne, mert nem tudod smelteryben visszaolvasztani ingottá még megjavulva se.
Köcsög EnderIO tartály még nem nagyon akar működni, valószínű a csöve lesz a gond, mert ha úgy van állítva kiszívja automat az összeset, hiába zár le a tartály. Próbáltam magát a csövet vezérelni, az se jó. Csak még nem jöttem rá hogyan kell azt állítani, volt fél óra játékidőm, mindet erre a szarra kellett elhasználnom, úgyhogy nem kedveltem meg.
Lehet egyszerűbb ha keresek másik csövet, ami sima cső és nem szabályozható ennyire. Ugye BC.... Szar lenne ha volna....
Vagy a másik, hogy közvetlen mellérakom a tartályt cső nélkül, és a tartály elé rakom a monitort.Rá kell feküdnöm a kristálygyártásra, mert most már nagyobb területeket akarok bányászni és kell egy itt fent, meg egy lent is. Vagy egy nagy itt és az EnderIO-s tesseract nyomná le a villanyt, vissza meg az itemet, nem tudom mennyire drága.
Legalább 10-15 kristályt el fog zabálni és most már többet is kell rajta javítani, mint egy stack glowstone. Két stack glowstone lesz.Vagy három.
Ha tényleg Dracot is csinálni akarom, akkor meg végtelen energia kell, de nagy az esély rá, hogy az alap cuccain kívül tovább nem folytatom. Nem tudom a csákánya alapból tud-e 3x3-at ütni, de ha nem akkor elviszem a Botaniasat odáig inkább, mert az tud. Tinkersből kiöntöttem a full cobalt hammert, szóval azzal megvan a plafon. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
apatyas #19979 üzenetére
Két út van legjobb tudomásom szerint:
- Botania féle Hiveachynth
- Ex Nihilo féle Scented Artifical Hive. Kell hozzá seed oil, van esélye hogy visszaáll a sima Artifical Hive-ra egy idő után, vagy a biom és virágok függvényében egy megfelelő kaptár lesz.DW pack ahogy nézem még nincs kint btw
-
törölt tag
válasz
apatyas #19952 üzenetére
Más mappában tuti nem hatásos
Az mc nem olvas be csak a megfelelő helyről cuccokat.
Az ftb launcher options fülén van az install mappa helye. Nálam c:\ftb. Amikor lejön a pack, akkor /regrowth mappába kerül minden cucca.
Két lehetőséget látok:
1: valamiért az appdata lett az alapértelmezett telepítési út, nem kizárt alapvetően
2: nem használja a fastcraftot a regrowth, mert nem oda települt, viszont a worldgen futott az elején, azért laggolt, most már kész van, és fut normális sebességgel -
törölt tag
válasz
apatyas #19873 üzenetére
Nem pakol bele, mögötte van villany adva neki. Viszont nem tudom a BC cső mit csinál ha elindul az item az emerald csővel szembe, lehet kidobja. Épp ezért csövezem be inkább mindhármat külön.
Egyébként kell speed a szitákba, mert még így is, hogy egy cobblet csinál az igneous és azt is 3 sor pulvinak amik szintén alapon mennek, a szitába felhalmozódik. De ha telerakom speedel már nem lesz probléma, meg akkor egyúttal fortunet is kapnak.
-
Komplikato
veterán
válasz
apatyas #19760 üzenetére
A hozzám közeli "szigetről" kiderült, hogy földrész méretű, csak a felém lévő látható része egy félsziget volt. Bejártam a jó részét és már fel is adtam. Éppen hazafelé tartottam gyapjúval és eperrel megrakva, mikor találtam egy nagyon hülye falut. Egy hatalmas canyon közepére építették.
(Vicces egy olyan ház, ami vagy 100 block magas, de belül 3x3-as.)
Pont két biom közé, így a falu trópusi fából volt, de a sivatag szélén. Szóval itt bambultam amikor futottam tovább és két dűne között találtam egy csövet. A sivatag homokjában. Totál narancssárga volt. Lent meg is leltem amiért jöttem, de ugye az ember nem túl óvatos ilyenkor és volt ott egy hívogató folyosó. Több darab lávacsapdával. Ez ilyen vicces dolog, ami addig nem folyik, míg valamit nem babrálnak körülötte. Azt hiszem kezdek egy újat inkább, mert ha meg is maradt a cucc a lávában, akkor is mire kiásom ... -
-
PeL
addikt
válasz
apatyas #19698 üzenetére
Így van, a sima Infinity experttel játszom.
(#19704) csoki: Köszi majd megpróbálom.
Én meg kínlódok megint az áramellátással, nem túl jó ez a fafarmos áram generálás. Egyszer csak azt vettem észre hogy megint fogy a cella falból az energia, mondom elnézek már az erőműhöz mi a helyzet, hát a generátor sor szépen pihengetett, 1-2 ment itt ott belőlük. Hát a deep storage totál üres amiben volt vagy 40.000 fa mikor bindítottam a mass fabot, a másik deep storage-ben meg kb ugyanennyi faszén. Na gyorsan mass fab kikapcs, építtem még két teljes fafarmot a meglévő 1 mellé, de még így sem tudják tartani a lépést a 4 fullos redstone furnace-el... Kifogy a fa a deep storage unitból és lelassul az egész áramtermelés, összeomlik a rendszer XD Valamit ki kell találnom mert ez így nem járja
Lehet átállok Beef Wellington-ra jó kis Culinary Generatorokkal. Vagy kéne még csinálnom pár IC2 reaktort, de azokhoz rohadt sok cucc kell, meg nem is jön olyan gyorsan az Uranium Ore a Quarry-ból...
-
Mottie
őstag
válasz
apatyas #19433 üzenetére
Igazából attól fugg, lehet-e experten láva source nélkul lávát szerezni. Általában igen a válasz, kavicsokból ko, aztán crucible.
Szerintem kulon szigetek (páronként/egyénenként), de átrepulheto távolságokban (i.e. 300-500 blokknyira egymástól. Bár otletem sincs, hogy hogyan generálja ezeket
-
Amur
addikt
válasz
apatyas #19415 üzenetére
Gyerköcök elvannak itt is ott is, ők nem gépeznek, inkább építkeznek, moboznak. Nekik csak az újdonság varázsa lesz, nem mérvadó.
Ne miattuk legyen ez vagy az.
Skyblock factory-nak is van egyébként expert módja csak máshogy hívják. Titan mode talán?Project Ozone nekem mai napig megy single-ben gond nélkül. De pont hogy szerveren voltak gubancok, tetszik nagyon, de tényleg ne engem szidjatok ha megint nem lesz jó, sztem is hagyjuk.
Megyek a "tömeggel", de a skyblock nekem olyan egyszer volt budán kutyavásár, akkor jól elvoltam, de hogy mégegyszer végig akarom-e szenvedni.. a társaság miatt esetleg!
-
törölt tag
válasz
apatyas #19399 üzenetére
Látom Amur videóin is, hogy eléggé vergődés az a része, valami más legyen inkább.
Project Ozoneba nekem a táncikálós növénynövesztés nem tetszett, azért annyi kihívás legyen már benne hogy az elején spórolni kell egy kezdő csontliszt adaggal és később mobspawnert kell építeni, onnan csontot szerezni, géppel darálva hatékonyabban stb.
Táncikálva, meg földet verve kő terem, ez szerintem túl light már. Bár még mindig jobb, mint egy fájósra ülöm a seggem annyira dögunalmas, mint a Quest Book az AgS-be amit mondasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest