- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos68
aktív tag
válasz
Zöld izé... #148 üzenetére
Ez így, gatyarohasztó 39 fokban, nagyon figyelemre méltó, hálás kis szösszenet volt.
Én például a pc-t egyáltalán nem utálom, sőt, csak játékra számomra sokkal kényelmesebb a konzol. Plusz az engem érintő stílusok is arra jönnek leginkább ki.
-
janos68
aktív tag
válasz
Zöld izé... #128 üzenetére
Totál igaz, csak az ilyen "aki nem ért hozzá az életképtelen" megjegyzések ebben a kellemes tavaszi időben elég kellemetlenül érintenek.
-
janos68
aktív tag
Az ismerőseim köreiben több olyan is van, aki szinte soha nem használt számítógépet, mégis elég sokra vitte az életben. És itt nem csak az idősebb generációra gondolok, akik köreiben lényegesen kevesebb a számítástechnikához értő. Szóval ez megint egy fasza kis ferdítés.
-
janos68
aktív tag
Nekem az első számítógépem egy szinte ismeretlen Primo (fekete fehér kép, érintős billentyűzet) nevezetű magyar csoda volt. Egy MK27 nevű szintén minőségi magnóval volt összekötve, és csak a magnó hangerejének a megfelelő beállítása (csak egy bizonyos hanerőn olvasta be az adatokat) tartott több órába.
A gépkönyv kb. 30 oldalas volt, és programokat az akkori menő számítógépes újságok mellélketeiben található programlistáiból kellett bepötyögni. Volt amig fél napig is eltartott mire sikerült működésre bírni. Bármilyen is szórakoztató volt, és nosztalgiából kellemesen gondol vissza rá az ember, az a szopástenger nem igazán hiányzik. -
janos68
aktív tag
-
janos68
aktív tag
válasz
Zöld izé... #78 üzenetére
A "szar konzolok" és a pc játékok kb. 90%-ban (lehet több) megegyeznek. A maradékon lehetne teljesen felesleges vitát nyitni, hogy melyiken van több bugyuta cucc.
C64-en elég volt beírni, hogy load"",8, már töltött is lemezről. Amiga-n még ennyi se kellett. Betoltad a lemezt az oldalába, és pár másodperc múlva már indult is. Az Amiga sokkal inkább volt konzol, az egyszerűségét tekintve, mint pc.
Emlékszem amikor először ültem le Amiga után egy SX mellé, percekig hülledeztem, hogy mi ez a szar. Az Amiga-ba bármit dugtam rá, egyből felismerte, míg pc semmit, még egy retek joystick-ot sem. Szentül meg voltam győződve, hogy ez a pofátlanul drága, használhatatlan rendszer nagyon hamar el fog tűnni a süllyesztőbe. Akkor még fiatalon nem tudtam, hogy kutya ugat, a pénz meg szarik. -
janos68
aktív tag
Nem kell hozzá diploma, hogy valaki be tudja állítani a megfelelő paramétereket a gépéhez. Akinek kedve van hozzá az nyugodtan buherálja. Viszont a nagy többség csak annyit akar, hogy berakom a lemezt, oszt lövök. Erre pedig tökéletesen alkalmas a konzol. Évek óta nem játszom pc-n, pont ezek a szarakodások miatt (pedig a mostani megoldások már lényegesen felhasználó barátabbak), és nevetségesnek tartom, hogy a gyártók a játékosokat hibáztatják ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest