Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nagy Nokia párti vagyok és ezzel a Windows-t is szeretnem kell. Lumia 610-L800-L520-L620-jelenleg 535 és egy 532-t használok. A véleményem az, hogy a windows op. rendszer nagyon jól ki lett találva és használható stabil rendszer. Akinek volt 7-es sorozat az tudja nagyon jól, hogy a 8-as rendszer sem ment simán pláne a 8.1 bevezetése, de a cyan és denim frissítésekkel rendbe raktak mindent és a mostani 8.1 még mindig felveszi a versenyt a konkurenciával. Az eladások csökkenését abban látom, hogy a 8.1-el azt hitte az MS, hogy ez jó pár évig elég lesz és nem fejlesztette tovább és én most is a legnagyobb hibának tartom, hogy korán elindította a W10 mobilos frissítést és nem a régit formálgatta frissítgette mind applikációk és készülékek terén. Nehéz megjósolni, hogy mi lesz ez után, hogyan tudnak megkapaszkodni a mobilos piacon. Android és Ios még jobban el fog húzni sajnos ott sem látok olyan nagy fejlődést, persze mindig vannak újdonságok de ennek ára is van. A Windows Mobile ár tekintetében mindig is versenyképes választás volt a többivel szemben, de most valószínű nehéz lesz életben tartani a platformot.A windows-os telefont továbbra is használóknak valószínű erős fanatizmusra lesz szükségük./Nekem is/
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Magisk
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- iPhone topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest