- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
válasz
#16820480 #12 üzenetére
Részesedés tekintetében lehet, hogy versenytársak lesznek, mert szegény BlackBerry lassan az alig mérhető kategóriában versenyez - és a WP is ide tart.
Csakhogy a két rendszer (és gyártó) megítélése nagyon más. A Blackberry-t a legtöbben szívből sajnálják mert alapjában véve a világ egyik legjobb mobilrendszerét alkotta meg a BB10 os-el míg a WP bukását éppen csak, hogy nem kívánja pár millió csalódott felhasználó.
Egyébként nekem Blackberry Z10-em ÉS Lumia 930-am van.
A BlackBerrymet minden hibájával és hiányosságával együtt is nagyon szeretem használni.
A szerencsétlen Lumiát meg bár maga a telefon jó lenne, de olyan szinten rühellem a nyomorult WP os miatt, hogy csak azért nem építettem még a betonba mert céges telefon.
Soha az életben nem utáltam még annyira rendszert mint a 8.1-es WP os-t.
Amit meg a Win10-ből láttam eddig hát kössz nem.Őszintén remélem, hogy a microsoft beleáll a földbe a WP os-el. Komolyan gyertyát fogok gyújtani azon a napon amikor bejelentik, hogy tévedés volt vége nincs tovább.
Azt mondjuk nem értem, hogy egy ilyen cég ennyi tapasztalattal, hogy cseszhette el ennyire, de ez legyen az ő problémájuk.
-
munnergep
senior tag
válasz
#16820480 #12 üzenetére
Amit nagyon sajnálok.
A lumia 820-am megismerkedett egy kád vízzel, úgy döntöttem, hogy majd egy iphone SE váltja. Átmenetileg vettem egy BB Q5-öt és tátva maradt a szám, hogy az összes többi rendszernél együttvéve 70x logikusabban van felépítve minden és ezt a rendszert akarják kukázni... úgyhogy passport lesz belőle, a supportot meg lef@$@m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Windows 11
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged