- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
WeChat - teljesen hiányzott a fizetés (Tencen Wallet) funkció, így nem lehetett másnak pénzt küldeni, pénzt fogadni lehetett, csak nem érted utána el a Wallet menüt, amiben tudtál vele valamit kezdeni. Valamint nem működött rendesen a Red Packet sem, fenti okokból (mivel az is a Walletre épült).
Alipay - teljesen hiányzott a QR kód beolvasással fizetés lehetősége, meg még egy rakás másik funkció, csak 1-2 nagyon alap dolog működött.Teljesen hiányoztak az étel házhozszállítós appok, mint az ele.me, Baidu Waimai, és egyebek. Teljesen hiányoztak róla a netbankos appok, illetve a Wangwang messenger sem működött (nem lehetett bejelentkezni vele).
Oké, tudom, ezek egyikéről sem hallottál, ez várható is, mert itt felénk nem használják őket, de egy éve még nap mint nap kellettek (és amúgy is több tíz/százmillió felhasználjuk van). De említhetem az örök sláger Waze appot is, és még biztosan rengeteg van.
-
törölt tag
Az azért kevés vígasz, hogy fent van valami az app storeban, igen, ki lehet pipálni, van WP-re. Viszont jellemzően hónapokkal, vagy akár évekkel el vannak maradva a két nag yplatformtól frissítésekben, funkciókban, stb.
Úgy egy évig használtam 930-at, imádtam amgát a telefont, de rendszeresen kellett olyanba fussak, hogy nincsenek meg funkciók, amik másoknál már régóta vannak. Illetve pár dolog nem is valós app, csak egy mobil weblap wrapper, és kész, ami megint sokra jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- PH! aranyköpések
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Gaming notebook topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest