- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
attila9988 #23 üzenetére
"Mert hogy windows -on nincsenek bug -ok... (hint: de... sőt)"
Én nem mondtam, hogy Windowson nincsenek, csak azt, hogy Linuxon is vannak
"Én meg azt tapasztalom, hogy a 2006 -ban vásárolt masinán ugyanolyan jól megy a debian, mint a pár hónaposon.."
Igen, vannak olyan gépek, amiken ugyanolyan jól megy
"Nagy terhelésű oldal????"
Igen, sok HTML elemmel
"Egyrészt a gpu -nak nem sok köze van a webezéshez,"
Minden böngésző használja a videókártyát már évek óta, mert a processzor egyes feladatokban jóval lassabb
A Chrome például majdnem a teljes weblap kirajzolását a VGA-n futtatja
Ha beírod a címsorba az about:gpu szöveget, akkor láthatod, hogy mi mindent csinál.
"Ha linux -on nekem nem tetszik valami, fogom azt a komponenst, és kidobom... választok mást."
Ez tényleg nagyon jó, ritkán azért rlőfordul, hogy az összes alternatíva egyike sem éri el egyes Windowsos megoldások minőségét.
CPT.Pirk: A Windows 10 hangja már egy szinten van a Linux-szal, kár, hogy eddig kellett rá várni
-
PuMbA
titán
válasz
attila9988 #12 üzenetére
Harmadik meg a bugok
Tévedés azt hinni, hogy minden gépen jól megy a Linux, a driverek sokszor a béka segge alatt vannak. Anno csak a Linux miatt vettem NVIDIA VGA-t, hogy rendesen fusson, de az ablakkezelő néha nagyon belassult, a YT videók hardveres gyorsítása meg sokszor zöld képernyőbe öntötte magát, valamint a netezés sebessége se volt meggyőző nagy terhelésű oldalakkal, mivel ugye más a GPU hardveres gyorsítás módszere. Windows-zal ugyanezen a gépen semmi probléma nem volt. A Linux pont akkor jó, ha rendesen megy a gépeden, mint ahogy régi gépeken jobban futhat a Linux például, de ez sem feltétlen igaz, mert a 2005-ös laptopomon jobban bugzott a Linux AMD VGA driver, mint a Windows 8-ra hegesztett régi AMD driver. Ha hirtelen 80% lenne a Linux részesedése ugyanaz lenne, mint most a Windowsnál szerintem, menne a sírás, hogy ez szar meg az szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest