Új hozzászólás Aktív témák
-
rmmm
tag
válasz
pumukli21 #209 üzenetére
a tobbi telo mostani, lehet, h elverik fotoban. en csak S3-al tudtam osszehasonlitani
sotetben nem farasztom magam teszttel, mert nyilvan mind gagyi, még a Canonom is az alapobival, ergo ne varjunk semmi szépet, mission impossible a szep kep
az erdekelt, hogy mennyit kell bealdoznom, ha szabadteri esemenynel, kirandulasnal stb esetleg nincs kedvem magammal cipelni a gépet, es ebben van fejlodes, mar amennyire a kategoria hatarai engedik. a szenzor jobb lett, a jpg motor jobb lett.
a nem vart meglepi a videoban ért, mert abban osszessegeben szebb a note3, mint a canon
-
rmmm
tag
válasz
ForRedGlory #208 üzenetére
tollhegy lesz. a masik meg amivel kiszeded a régit
-
-
rmmm
tag
kimentem napra tesztelgetni a fenykepezot, videot. hat gyerekek, nem semmi
vittem magammal egy S3-at es egy Canon 700D-t ( direkt csak alapobival, 18mm-en)
a Note3 sokkal szebb kepeket csinal az S3-nal, ellenben a latoszoge kisebb, mint az S3nak. utobbibak pariban van Canonnal, ami 35mm ekvivalensre atszamolva ugye olyan 29mm, a note3 erzesre olyan 32mm csak
elkezdtem versenyeztetni a canont a Note3al, es hat par tenyezoben meg picit jobb is. persze azert sok mindenben nem, mert pl meg a canon kitobijahoz kepest is nagy a horodhatas, szoval portret tuti nem lonek vele (meg kitobival sem, mert meg az is torzit, de messze nem annyira, mint Note3).
video: hat bizony ebben a 4k csunyan lepipalta a canont reszletgazdagsag miatt. biztam benne, h az APS-C szenzor azert reszletgazdagabb lesz, hiaba 8mp a 4k. de bizony ilyen idealis fenyviszonyok mellett csunya maszatosnak tunt a Canon fullhd videoja. ezt is megéltük....
-
rmmm
tag
megneznetek, hogy a 60fps-el mi a helyzet? be kell kapcsolni a magasabb frame ratet? vagy csak a windowsom ir ki hulyeseget? van egy hx20v sony fenykepezom, annak a videoit a windows részletek/tulajdonsaokra kattintva szepen 60FPSnek mondja. de a galaxyet se a filetulajdonsagok, se a varoszoftverem nem annyinak latja
-
rmmm
tag
hat nehez ellenallni a jo akcioknak. de iphone vilagbol jove lehet nem ez a legjobb valasztas, részben a méret miatt is. de a HTC igenyesebb keszulekekhazakat csinal alatalaban. de ez is csak egy privat velemeny. a samsung a (marketing mellett) a belso hardverekben eros, meg neha vannak hasznalhato innovativ dolgai is most mar. mondjuk a szerviz es supportra sem lehet panasz. meg a Touchwiz is kikupalodott mostanra
-
rmmm
tag
válasz
andrew01 #148 üzenetére
télleg S2 feeling
vilagosnak vilagos a kepernyo
es ha mar a LED fenyerot hianyoltam, az viszont (kis lépés az emberisegnek) tetszik, hogy a gyari zseblampa widget 1x1 és nem 2 ikonnyi helyet foglal. miert szeretem a gyarit? mert az osszes nem gyarihoz kepest (amit probaltam) sokkal gyorsabb, azonnal vilagit, a tobbinel van egy fel masodperces kesleltetes
mas: az oldala a bolt szerint fém! haveromnak mondtak, aki delutan vett egyet, az elado.. szoval ez sem garancia semmire@149 AS
gyorsnak gyors, de a chrome webbongeszes még mindig nem lag mentes! nagyon kicsit csinalja, de csinaljaPDA meghivo jott nekem is, de minek menjunk?
boltban megneztem, majd lesz sajat. telo meg mar most is van. vagy lesz vmi extra okossag?
-
rmmm
tag
hat ehhez a 4k videohoz majd azert eros gep fog kelleni. nem tudom, hogy a gepem szaggat, vagy a felvetel gagyi. i5-3317U (ivy bridge)
a fullhd szep, ellenben minde a fullhd m ind a 4kra azt irja ki a win es a powerdirector is, hogy progressiv (ami ugye nagyon szuper hir), ellenben fullhdnal is csak 30FPS. vagy valahol be kell allitani a 60fps-t? -
rmmm
tag
most olvasom, hogy igen
hat ilyet meg nem lattam, de nem tetszik annyira
http://www.theverge.com/2013/9/5/4696874/galaxy-note-3-usb-3-0-power-connector-explained -
rmmm
tag
képernyo: hat, olvasgattam vele most vagy fel orat, meg neztem nagyon kicsi betuket is, meg jo is a szemem, de en bizony nem latok kulonbseget a HD es a FullHD kozott. tobbiek?
-
rmmm
tag
a LED ugyanolyan harmatos, mint a note2-n volt. legalabbis az S3hoz kepest, aminek meg a zseblampamat levero fenyereje volt
-
rmmm
tag
válasz
Theonlymac #112 üzenetére
nem az usb3 volt az erdekes, hanem a telo oldali megoldas. vagy az is szabvany???
-
rmmm
tag
válasz
ForRedGlory #108 üzenetére
LOL
akkor en is leszedem
-
rmmm
tag
nem sima USB toltje van, hanem vmivel megtoldottak még. lehet, h az usb nem birta volna leadni a 2 ampert?
de lehet sima usbvel is tolteni
-
rmmm
tag
ime a "3" GB RAM szuz rendszeren: 1GB foglalt, 1,5 szabad....
-
rmmm
tag
Eleje mint note1, hatulja bejovos mű-műbör. Cerka teteje femes végre. Masodik voltam a sorban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged