- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli21
csendes tag
The Samsung Galaxy Note 3 has a 13-megapixel camera with a single-LED flash. It’s very similar specs-wise to the Galaxy S4, with an f/2.2 lens and a 1/3.2-inch sensor, resulting in tiny sensor pixels of 1.1 microns.
It’s a camera that a bit old-school in its approach - it uses a small, high-resolution sensor when other phone-makers are starting to put more priority on increasing sensor and sensor pixel sizes (both good moves, photographically).
Összehasonlítás:
Note 3:
http://www.trustedreviews.com/samsung-galaxy-note-3_Mobile-Phone_review_camera-app-and-image-quality_Page-4#tr-review-summary
Note 2:
http://www.trustedreviews.com/samsung-galaxy-note-2_Mobile-Phone_review_camera_Page-5
Galaxy S4:
http://www.trustedreviews.com/samsung-galaxy-s4_Mobile-Phone_review_camera_Page-5#tr-review-summary
-
Supersol
tag
Megkérdeztem az itteni Phonehouse-ban most jövök onnan! Ők 100 db Note 3 mat kaptak 40 db órát péntektől lehetett kapni már egy sincs belőle,2 színben kapták az órát fehér és fekete. 749 eu a Note 3,és 299 az óra! Sztem siker lesz,rengeteg embernek van Samsungja,és ha ez az óra valóban azt tudja amit írnak,lehet sikere!
-
blackydan
senior tag
válasz
ForRedGlory #230 üzenetére
Bizony, ha ekkora telefon belefér
-
Wave86
tag
Tényleg elég szuper lett a Note 3, a legjobb a piacon.
Azt hiszem, ma személyesen meg is nézem. -
zsoltti
senior tag
válasz
ForRedGlory #213 üzenetére
ugyan az a kamera mint az s4be nem?
-
ERPY
őstag
Csak egy kérdés, a 4k-s videót mivel lehet lejátszani pc-n, ami hardwerből támogatja? Mert amivel én néztem szaggat mint az állat.
-
Supersol
tag
válasz
ForRedGlory #208 üzenetére
Az S Pen tollhegy!! Van 2 különböző vastagságú....vagyis nekem van a Note 10.1-hez
-
Supersol
tag
válasz
Az S Pen tollhegy!! Van 2 különböző vastagságú....vagyis nekem van a Note 10.1-hez
-
rmmm
tag
válasz
pumukli21 #209 üzenetére
a tobbi telo mostani, lehet, h elverik fotoban. en csak S3-al tudtam osszehasonlitani
sotetben nem farasztom magam teszttel, mert nyilvan mind gagyi, még a Canonom is az alapobival, ergo ne varjunk semmi szépet, mission impossible a szep kep
az erdekelt, hogy mennyit kell bealdoznom, ha szabadteri esemenynel, kirandulasnal stb esetleg nincs kedvem magammal cipelni a gépet, es ebben van fejlodes, mar amennyire a kategoria hatarai engedik. a szenzor jobb lett, a jpg motor jobb lett.
a nem vart meglepi a videoban ért, mert abban osszessegeben szebb a note3, mint a canon
-
ForRedGlory
félisten
Na erre pont nem gondoltam. Amúgy ötletes
-
rmmm
tag
válasz
tollhegy lesz. a masik meg amivel kiszeded a régit
-
pumukli21
csendes tag
válasz
Sütiforma és kiskanál
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #206 üzenetére
-
-
rmmm
tag
kimentem napra tesztelgetni a fenykepezot, videot. hat gyerekek, nem semmi
vittem magammal egy S3-at es egy Canon 700D-t ( direkt csak alapobival, 18mm-en)
a Note3 sokkal szebb kepeket csinal az S3-nal, ellenben a latoszoge kisebb, mint az S3nak. utobbibak pariban van Canonnal, ami 35mm ekvivalensre atszamolva ugye olyan 29mm, a note3 erzesre olyan 32mm csak
elkezdtem versenyeztetni a canont a Note3al, es hat par tenyezoben meg picit jobb is. persze azert sok mindenben nem, mert pl meg a canon kitobijahoz kepest is nagy a horodhatas, szoval portret tuti nem lonek vele (meg kitobival sem, mert meg az is torzit, de messze nem annyira, mint Note3).
video: hat bizony ebben a 4k csunyan lepipalta a canont reszletgazdagsag miatt. biztam benne, h az APS-C szenzor azert reszletgazdagabb lesz, hiaba 8mp a 4k. de bizony ilyen idealis fenyviszonyok mellett csunya maszatosnak tunt a Canon fullhd videoja. ezt is megéltük....
-
ForRedGlory
félisten
Fogalmad sincs a dolgokról, de hogy az üzemidő különbségéről nincs az holtbiztos. Bemásolom megint, látom átsiklottál felette, vagy csak szimplán nem érted:
"Az, ha azt írom, hogy a HTC One üzemideje után megkönnyebbülés a Note 3 üzemideje, nem azt jelenti, hogy a HTC One üzemideje FOS (ahogy fogalmazol...) és adott esetben nem jobb a többi telefon 80%-nál.
"
Részemről téma lezárva.
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #196 üzenetére
Leírtál valamit az aksiról, és kissé lenézően vélekedtél a One-ról, ami nem fedi a valóságot, mert cseppet sem gáz az üzemideje. Ehhez miért is kellene a kezembe fognom?
Jaaaa! Úgy gondolod, hogy a Note3-mat csak az betűzheti le aki leszurkolt érte 230k-t? Ennek az aksi kérdésnek pont semmi köze hozzá, van e vagy nincs.
Ne érts félre, örülök, hogy örülsz az új kütyünek, csak objektivitásnak híre-porát nem látom a véleményezésedben. Már pedig összedobtál már pár cikket, ezt-azt összehasonlítgatva, és nem ezt várná az ember.
-
ForRedGlory
félisten
El vagy tévedve basszus, de nem állok le a tegnapi után. Majd ha fogdosod a Note 3-at, akkor neked is meglehet a véleményed, de addig megköszönném ha leszállnál rólam és nem kötnél bele olyan hozzászólásomba, amiben a HTC One-t gyengébbnek tartom. Nem tudom hogy feltűnt-e, de én nem a komplett telefon esetében mondtam, hogy jobb a Note 3, hanem CSAK üzemidőről van szó. Evidens dolgokat meg el kell fogadni... Az, ha azt írom, hogy a HTC One üzemideje után megkönnyebbülés a Note 3 üzemideje, nem azt jelenti, hogy a HTC One üzemideje FOS (ahogy fogalmazol...) és adott esetben nem jobb a többi telefon 80%-nál.
Nem fogok vitát nyitni olyanokkal, akik képről láttak még csak Note 3-at. Téma részemről lezárva veled ebben a topicban. Látom nincs értelme, és nem tudsz mást csak belekötni mindenbe, mintha leesett volna a karikagyűrű az ujjadról.
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #194 üzenetére
Keresem az okokat, miért kerül +80-100k-val többe mint a One, de egyelőre nem lelem. Az aksi egyértelműen jobb, de mire nem elég 20-26ó készenlét? Kicsit ezt is úgy állítod be, mintha a One mekkora fos lenne aksi terén.
Nem azt mondom, hogy 2x tölteni 24ó alatt egészséges, de mivel mindenki alszik, ha az alvástól alvásig periódust kibírja egy telefon, az már nem ront a felhasználhatóságon.
Jó a nagyobb aksi, ezt senki sem vitatja, de ne húzz már le egy olyan telefont, aminél sokkal rosszabbak is vannak, és simán hozza azt, vagy még többet is, amit a többi S600 tud aksiban. -
trapi80
tag
válasz
ForRedGlory #188 üzenetére
Az azért rendben van!
-
patoga
tag
válasz
ForRedGlory #190 üzenetére
Igen, ami blinkfeed samsung megfelelője :-)
-
patoga
tag
válasz
ForRedGlory #188 üzenetére
A közösségi oldalakhoz fel lehet venni a Facebook-ot?Tegnap néztem Allee-ban, de csak twittert és csomó másikat láttam.
-
trapi80
tag
Azért az a plusz majd 100e Ft-os különbség, ami van ez és az S4 között, legyen is gyorsabb!
Ami szörnyű az az, hogy ezt kb. 15 kg-mal több rizs árából állítják elő, de nem csak annyival adják többért!
De hát a magyarnak van pénze, így veszi! -
nggabi
félisten
válasz
ForRedGlory #185 üzenetére
téged átvertek, ez nem is az okosóra
-
andrew01
tag
Inkább azt mondjátok meg kérlek - a Note2 S Note programját rá lehet szülni valahogy..?!? Mert ez az új nagyon nem jön be.. probáltam már xda-n meg google-ban de nem sikerült még megoldást találnom...
Nyithatnának már itt konkrét Note3 topicot.. lehetne már hivatalos teszt
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #181 üzenetére
De hogy lehet egy animáció a folyamatosnál folyamatosabb?
Az vagy lagol, vagy nem. Ami nem, az folyamatos. A folyamatosnál nincs folyamatosabb.
Az animáció hosszúsága és hogy mennyi idő alatt pattan fel az nem a telefon gyorsaságán múlik, hanem hogy hogy írták meg a ROM-ot a grafikusok. Note3-nál valószínű a látvány miatt hosszabbak az animációk, mert így rakták össze a ROM-ot.
Görgetésnél sem veszek észre a romban lagot, teljesen folyamatos. Az hogy külső alkalmazás hogy viselkedik, megint csak optimalizálás és nem a telefonok közötti nyers erő különbsége.
Abban egyetértünk, hogy az S4 igen gyengén sikerült S600 vonalon, mert ott bizony van lag az alap romban is, bár biztos javult a helyzet ROM vonalon azóta, hogy eladtuk. -
ForRedGlory
félisten
Egyértelmű volt, S4-ről volt szó és azt S600-as verzióról, mivel az Octához nem volt szerencsém. Nem tudom mit kellene magyaráznom, de tényleg. NEM azt mondtam, hogy a HTC One-tól gyorsabb SOKKAL, hanem az S4-től. az csak egy mellékzönge volt, hogy a HTC One-tól is gyorsabb általános sebességben. animációk folyamatosabbak, folder megnyitás sima, a HTC One esetében csak úgy felpattan minimális animáció mellett. Plusz az animációk itt tényleg szépek, főleg a böngészőben az új lap megnyitása és a lapok kezelése. A programok görgetése érezhetően folyamatosabb, mert van olyan, ami HTC-n sem az, pl XDA alkalmazás, stb.
Apropó, ha már böngésző. Össze vissza úsznak ki/be az animációk, amik ráadásul még jól is néznek ki. Persze akadás nélkül.
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #179 üzenetére
Tisztán látás véget, máskor fogalmazz konkrétabban.
De mi gyorsabb? Az a szint amit a One tud lag mentesen, annál a hétköznapi felhasználhatóságot tekintve nem igen lehet gyorsabbat csinálni. Biztos van mérhető minimális ms különbség, de hogy ez akkora legyen, amit próbálsz közölni, még mindig kétlem. Erre is lesznek herélt főzött romok, ezt a dolgot nem érdemes különválasztani, mert minden fejlesztő azt hozza ki a vasból, amit lehet, sokszor többet mint amit a gyáriból ki lehet hozni. Az, hogy a One főzött rommal gyorsabb mint stock ROM-on, az lényegében mindegy, mert fél év előnye van a Note3-hoz képest, de ettől még a felhasználói élmény jobb a főzött One-on. Tehát fejlesztői szinten a One előrébb jár, mint a most megjelent Note3. Ez így normális. Aztán ahogy telnek a hónapok, úgy fog csiszolódni a Note3, és tavaszra minden bizonnyal el fog érni egy még optimalizáltabb szintet, hála az XDA-s supportnak és persze Torrente777-nek. -
ForRedGlory
félisten
Csak a tisztán látás végett, bár fogalmam sincs, melyik része nem volt egyértelmű: A Samsung Galaxy S4 (Snapdragon 600 kivitel) akadozós kupac shit a Note 3 mellett. Majd ha nem youtube videókon látod a Note 3-at és esetleg meg is fogdosod, akkor visszatérhetünk rá. A HTC One-tól is gyorsabb általánosságban nézve (és itt nem az agyon főzött romozott telefonra gondolok, hanem a gyári kivitelre). Mielőtt belekötsz, igen, van összehasonlítási alapom. Neked meg nincs.
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #175 üzenetére
"az S600-as sehol sincs"
Ezt azért kifejthetnéd, mert ez így nekem kicsit erős.
Nem nyomkodtam még Note3-mat, de szkeptikus vagyok még így látatlanban is ezzel a kijelentéssel kapcsolatban, már csak azért is mert sok Note3 videót láttam a napokban Youtube-on, és átjött a gyorsaság, de pl One-nal összehasonlítva nem éreztem ezt az "S600 sehol sincs" dolgot.
Persze biztos jó, és gyors is, de az újdonság erejének is köze lehet hozzá. -
Maxentius
addikt
Még ha igaz is, hogy a Note 3 vadállat tempóra képes, azért ne becsméreljük már le az S4 tempóját "hozzá képest" sem...
-
Mexildos
aktív tag
Ha rendes HD videót nyittok meg a youtube kliensben (nem HQ) akkor nektek is képes picit beakadni a kép?) Ez mitől van?
-
nggabi
félisten
válasz
ForRedGlory #170 üzenetére
ment a fapfap egész éjjel mi?
-
Tuz
tag
válasz
ForRedGlory #145 üzenetére
Lenne egy kérdésem.Mennyire gyors a multitasking tehát ha egyszerre több jó játék fut vagy komolyabb programok mondjuk azonnal betölt vagy újratölti a dolgokat?
-
Hegasus
senior tag
válasz
ForRedGlory #102 üzenetére
tényleg azt meg tudod nézni, hogy tud-e 4k-t felvenni? (mert ugye a snapdragon800-as képes rá, a kérdés hogy az optika is)
meg hogy fhd videót 60 fps-el képes-e rögzíteni. -
rmmm
tag
megneznetek, hogy a 60fps-el mi a helyzet? be kell kapcsolni a magasabb frame ratet? vagy csak a windowsom ir ki hulyeseget? van egy hx20v sony fenykepezom, annak a videoit a windows részletek/tulajdonsaokra kattintva szepen 60FPSnek mondja. de a galaxyet se a filetulajdonsagok, se a varoszoftverem nem annyinak latja
-
AS
félisten
Na ez nagyon jó funkcio , egykezes használat mod:
1-27 töl
link -
rmmm
tag
hat nehez ellenallni a jo akcioknak. de iphone vilagbol jove lehet nem ez a legjobb valasztas, részben a méret miatt is. de a HTC igenyesebb keszulekekhazakat csinal alatalaban. de ez is csak egy privat velemeny. a samsung a (marketing mellett) a belso hardverekben eros, meg neha vannak hasznalhato innovativ dolgai is most mar. mondjuk a szerviz es supportra sem lehet panasz. meg a Touchwiz is kikupalodott mostanra
-
rmmm
tag
válasz
andrew01 #148 üzenetére
télleg S2 feeling
vilagosnak vilagos a kepernyo
es ha mar a LED fenyerot hianyoltam, az viszont (kis lépés az emberisegnek) tetszik, hogy a gyari zseblampa widget 1x1 és nem 2 ikonnyi helyet foglal. miert szeretem a gyarit? mert az osszes nem gyarihoz kepest (amit probaltam) sokkal gyorsabb, azonnal vilagit, a tobbinel van egy fel masodperces kesleltetes
mas: az oldala a bolt szerint fém! haveromnak mondtak, aki delutan vett egyet, az elado.. szoval ez sem garancia semmire@149 AS
gyorsnak gyors, de a chrome webbongeszes még mindig nem lag mentes! nagyon kicsit csinalja, de csinaljaPDA meghivo jott nekem is, de minek menjunk?
boltban megneztem, majd lesz sajat. telo meg mar most is van. vagy lesz vmi extra okossag?
-
delibab
senior tag
Én évek óta iPhone-t használok (most nyilván én leszek itt a legnagyobb gyökér...), de most nagyon elgondolkodtam egy ilyenen... még szerencse, hogy mindjárt 9 óra... lemaradok az akcióról. Ennyire közel már régen álltam egy androidos teló vásárlásához...
pláne, hogy a samsungot meg aztán végképp utálom, nem tudom miért mert jó cuccokat csinálnak...
bár még azt nem tudom, hogy jött volna be a mérete, de már mindegy is mert akción kívül úgy sem veszek, egyenlőre....
ui.: ez nem trollkodás akart lenne, ezek a tények és valamilyen szintem dicsérete a készüléknek!
-
zsoltti
senior tag
válasz
ForRedGlory #125 üzenetére
Quadrant... Az "E-Pénisz"
Amúgy ma megnéztem az alleba a note3-at fasza lesz, de még egyelőre hagyom hűlni az árát, nem ér 3x annyit... mint az ára a n1-nek!
-
andrew01
tag
Ki kapott még hírlevelet Pda Fan Club-tól hogy holnap először élőben lehet megtekinteni Note-ot?!
Lehet elnézek, beszélnek majd Gear-ről is.. érdekel.. tekintve, hogy kapok egyet majd ajándékba
AS - hogy mondjam.. snapi800-max órajelen, 3Gb Ram..kb. evidens.. ami paíron-az élőben is.. valóban nagyon gyors! de a többi csúcsteló snapi800 is biztos gyors-szőrszálhasogatás lenne kijelenteni hogy a leggyorsabb.. bár a Quadr. stb tesztek számai magukért beszélnek
-
AS
félisten
Ami feltűnt pár videón hogy nagyon gyors a gép talán most leggyorsabb android gép a piacon? Szerintetek?
Sgs4 csiga hozzá képest -
andrew01
tag
Off-vicces koma ez a Lecs
kétség kívül jó teló a G2.. ám egy csúcskészülék nálam ott feketelistás ha nincs microSd bővíthetőség.. szerintem nem vagyok egyedül ezzel.. de hagyjuk ezt a témát..
On- beszéljünk a Note-róltiszta S2 feelingje van számomra
Első benyomás: Nagyszerű!
A pentile-tól picit tartottam.. ám egymás mellé téve N2 és N3-at .. Szenzációs a N3 kijelzője! A fehér is fehérebb !! N2vel sincs baj.. sőt.. de egy fokkal érezhetően jobb és szebb és világosabb is a kijelzője!! (skála 0-nál pedig sötétebb)
Halványan de lehet érezni a FullHd finomságait
Egyenlőre ennyi.. oldaláról azt olvastam műanyag - bár csatlakozom ForRedGlory kollegához véleményben - kocogtatva nagyon masszívnak tűnik.. és pihent most 10percet az asztalon és picit hüvösnek is tűnt ahogy kézbe vettem..
Na de most nem pihen tovább.. -
Lecs@
addikt
válasz
LG G2 mindenben oda fog verni a Note3 nak, és majdnem fél áron lesz.Szóval reszkess Samsung.
-
r4z
nagyúr
válasz
Elavult tesztprogrammal nem nehéz nagyot mérni...
-
rmmm
tag
hat ehhez a 4k videohoz majd azert eros gep fog kelleni. nem tudom, hogy a gepem szaggat, vagy a felvetel gagyi. i5-3317U (ivy bridge)
a fullhd szep, ellenben minde a fullhd m ind a 4kra azt irja ki a win es a powerdirector is, hogy progressiv (ami ugye nagyon szuper hir), ellenben fullhdnal is csak 30FPS. vagy valahol be kell allitani a 60fps-t? -
rmmm
tag
most olvasom, hogy igen
hat ilyet meg nem lattam, de nem tetszik annyira
http://www.theverge.com/2013/9/5/4696874/galaxy-note-3-usb-3-0-power-connector-explained -
rmmm
tag
képernyo: hat, olvasgattam vele most vagy fel orat, meg neztem nagyon kicsi betuket is, meg jo is a szemem, de en bizony nem latok kulonbseget a HD es a FullHD kozott. tobbiek?
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #130 üzenetére
Azok a gyerek kommentek
-
ForRedGlory
félisten
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.fifa14_row
FIFA 14
-
FET-MEN
veterán
válasz
benchmarkhuszár
-
patoga
tag
válasz
Csúnya számokB-)
-
patoga
tag
Jaj, de messze van meg február. Szulinapomra szeretném meglepni magam. Vajon mennyit eshet addig az ára?
-
rmmm
tag
a LED ugyanolyan harmatos, mint a note2-n volt. legalabbis az S3hoz kepest, aminek meg a zseblampamat levero fenyereje volt
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #115 üzenetére
XDA support van már?
-
rmmm
tag
válasz
Theonlymac #112 üzenetére
nem az usb3 volt az erdekes, hanem a telo oldali megoldas. vagy az is szabvany???
-
Theonlymac
csendes tag
Senki nem látott még közületek USB 3.0 csatlakozót? xD
(Külső HDD stb stb esetében)
a sima számítógépes USB port ugyebár csak 0.5A ami ezzel a telóval nem sokat kezdett volna, ezért tettek bele USB 3.0 csatlakozót, ami USB 3.0 portról 0.7A-val tölt. És ha már egy kábel van hozzá, akkor nyilván nem usb 2.0 kábelt adnak hozzá! -
nggabi
félisten
válasz
ForRedGlory #99 üzenetére
már múlthéten nyomkodtam az órával
de nem veszek. kicsit erősnek érzem az árát
-
Peterson_
addikt
válasz
ForRedGlory #108 üzenetére
Na igen, egy root joggal megtámogatott Titanium Backup is csodákat tud tenni, ha a bloatware írtásról van szó
-
rmmm
tag
válasz
ForRedGlory #108 üzenetére
LOL
akkor en is leszedem
-
ForRedGlory
félisten
válasz
OMFG, a Note 3 képét fólián keresztül lőttem. Most nézem, rajta van a fólia. Ahhoz képest....
(#105) rmmm: Elviszi a sok hülyeség nagy részét, ez tény. Majd a főzött romokban a helyére billen az arány. Mondjuk én nem aggódnék, hogy valaha is rá kell néznem a feladatkezelőre.
-
Peterson_
addikt
Valahogy így.
A playemet váltom, mert már nagyon elavult, így is, hogy a maximumot kipréseltem belőle mind sw, mind pedig hw terén.
Rengeteget játszom, filmezek és netezek mobilon, mivel szinte mindíg úton vagyok, szóval ha a zsebemben elfér, akkor jöhet, ha cserébe klasszisokkal növekszik a felhasználói élmény
Nekem is van egy butafonom egyébként, bár elég kis gagyi.
Cserébe hetente egyszer töltöm, és telefonálni tökéletes.
Ha viszont összejön, a Play lenne a butafonom.
Net csak WiFi-ről, vissza rá a 2.3.
Telefonálni jó ez is, vagy ha emun akarok kicsit nosztalgiázni.
Vagy eladom 15-ért és veszek egy E52-őt -
rmmm
tag
nem sima USB toltje van, hanem vmivel megtoldottak még. lehet, h az usb nem birta volna leadni a 2 ampert?
de lehet sima usbvel is tolteni
-
rmmm
tag
ime a "3" GB RAM szuz rendszeren: 1GB foglalt, 1,5 szabad....
-
tipuka
addikt
válasz
eladó a bor?
-
Otisz
őstag
válasz
Jó ez!
-
tipuka
addikt
válasz
zsirfecske #94 üzenetére
Nem veszem trolkodásnak.
Ez csak az én szubjektív véleményem, nekem ez jobban tetszik, egyik sem rosszabb a másiknál, a polikarbonáttal csak jó tapasztalataim voltak eddig amúgy is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest