- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Korábban érkezhetnek a Motorola kagylói
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrydhan
senior tag
válasz Cilindrik #48 üzenetére
komolyabb összegben merek fogadni hogy nem az új hüvely meg eldzsi volt az első dupla kamerás telefon...ja bocs [link] mondjuk tuti volt ez elött is. Na jó egy fagyi elég lesz.
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
Matada2.3
veterán
Érdekelni, fog, hogy az Apple milyen perspektívából fogja megközelíteni a dupla kamerás rendszert
Finn the human
-
Cilindrik
aktív tag
"Az elemző szerint a Huawei P9 és az LG G5 dupla kamerarendszerének pozitív piaci fogadtatása is hozzájárult ahhoz, hogy az Apple a kétlencsés megoldás mellett döntött"
Elképzelem azt a szitut amikor Tom Cook a homlokára csap amikor meglátja az új hüvelyt 2 kamerával a s*ggén és csak annyit mond: "Na gyerekek, eldobni mindent és szeptemberre ez legyen benne a mi telefonunkban is"
Azért ezek nem igy működnek, nem tudhatjuk ki lop/ötletel kitől, valószínű ezek az ötletek már a kiadás előtti években kiszivárognak, onnantól meg hogy ki milyen ütemben fejleszt + hogy alakul a termékciklus és mikor jönnek ki vele az már egy másik dolog.
Nem azt akarom mondani hogy ezt is az alma találta ki csupán hogy nem tudhatjuk hogy mely cég az ötletgazda.Mindenesetre én nem tudtam hogy nevessek vagy sírjak amikor a hüvely kijött a Force touch-os telójával (az alma előtt) és benyögték hogy ötleteket várnak hogy mire is jó ez az egész
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
A 6P kapott normális slomo-t de mindegy is, ugorjunk, valakinek egyáltalán nem fontos
A Marshmallow-t meg ismerem, most is azt használom. Olyan jól kiforrta magát, hogy egy csomó készüléken (most is) a Google szolgáltatások szívják az akkut
Nem mintha az iOS bolondbiztos volna ,sőt. Az iPad-en a Safari múlt héten nálam többször is összef*sta magát.
-
Postas99
senior tag
Nem a rendszerrel van bajom, mert az jó. Az Apple a legkirályabb adóelkerülő (nyereség optimalizáló,adócsaló,válogasd ki, tegyélhozzá mást) cég a világon. Jók a termékek kissé (nagyon túlárazva). Amíg megveszik addig jó.
De a Nexus6 már megjelenéskor is jó készülék volt. Slomo-t tudok én is mutatni ami tényleg megüti a jájfón szintjét, Az N5x kegyetlenül gyengére sikeredett és nagyon túl volt árazva, a hiányzó USB-C kábel pedig szarrágiság.
Azért az android a 6-os verzióban jól kiforrta már magát. A hiba a többi gyártónál van, hiába van jó vas alatta ha a szoftver egy rakat kaka és csak bloatware van a legtöbb készüléken, optimalizálni pedig tudni kell. -
Lord Sidious
senior tag
valahogy ez a hasonlat annyira igaz, a kínai gyártókra is, akik várjár a nagyok újításit, és mint döglégy a bikafosra rászállnak és copy paste-eznek, minden aggály nélkül, mert a kínai kormány úgyis bevédi őket.
vagy akár azokra a droidhuszárokra, akik minden Apple topikba bejönnek flame-elni, mert a Csing dinasztia mobilgyártóinak topikjai nem pörögnek.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
"Nem elegáns, de működik."
Egyebet nem tudok mondani, kéremkapcsójaki
Idősebb átlagembernek magyarázhatod az id3 tag szerinti iTunes katalogizálás előnyeit is. Vagy azt, hogy csináljon csengőhangot iPhone-ra. Szinkronizáljon több gépen. Van ott bőven korlát még, soroljam?
Ettől függetlenül az igaz, hogy amit beleraknak ,az általában normálisan bele van rakva. Lásd Slomo. Az androidos telefonok nagy részén max dísznek jó, a két és fél éves 5S szintjét ebben most érték el az új Nexusokkal.
-
Postas99
senior tag
Ettől még nem működik, ez egy workaround és egy több mint 200.000 Ft-os telefonról beszélgetünk, tehát a telefon van értem és nem én ő érte.
Ez magyarázd el idősebb embereknek, a második után belefáradsz.
Jó workaround de nem produktív.
Olyan feature-ről beszélgetünk amit egy 3000Ft-os telefon is tud!!
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Válaszüzenet rubrikájába bemásolod, eléírod a +36-ot, összes másolása és mehet a tárcsázóba. Nem elegáns, de működik.
Más, ON: ez a dupla kamera akkor lehet jó buli, ha más látószöggel jön a kettő. Az egyik mondjuk a szokásos 28mm körüli, a másik meg lehetne 50mm körül. Keresőképben meg finoman maszkolva, melyikkel mennyit látsz, utólag meg eldöntheted, melyik kép kell.
-
balgab84
aktív tag
válasz KisbanKrisz #7 üzenetére
A huawei-nek a legjobb, az ujjlenyomatolvasoja.
-
Örni
senior tag
Megint melyik telefonba rakják bele a jobb dolgokat? A nagyobba... Na, nem mintha ennyiért venék telefont, de mindig a méret a lényeg? Ezt minden gyártóra értettem.
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
sixpak
nagyúr
Az ominózus hozzászólás első fele irányult arra, én a második felére válaszoltam.
- Valóban, pongyolán fogalmaztam, nem a sebességet kellett volna kiemelni.
- Nem flame indítónak szántam, ezt vagy elhiszed vagy nem...ennyi erővel az eredeti hozzászólást - miszerint az iphone-ban a legjobb az ujjlenyomat azonosító - is minősíthetted volna flame-nek, de valamiért nem tetted.
- A "szarazalma" esetemben mellément, SOHA, SEHOL nem illettem ilyen vagy hasonló jelzővel a készüléket.
Teljesen jó telefon, de ezerszer jobbak vannak nála, én inkább azokat választom.
- Én személy szerint nem háborodtam fel a poénodon (ami nem mellesleg úgy hangzik, hogy komolyan gondoltad, csak vicces köntösbe burkoltad ).https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Youri
veterán
Minden iPhone 7 Plus dupla hátlapi kamerával érkezik?
Mé', eredetileg csak minden második jött volna azzal?
RTX ON
-
Postas99
senior tag
válasz galaxys80 #32 üzenetére
gondolom még nem kaptál olyan üzenetet amiben a telefonszám ilyen formátumban lett volna:
Az üzenetben benne van a szám ezt ki kell másolni és a tárcsázóba beilleszteni.Pl X jakab száma, küldöm neked:
20-XXX-XXXX
30xxxxxxx
70xx-xxx-xxEkkor jön a döbbenet, hogy elé kellene írni +36, vagy 06, nahh ez sosem fog menni az összes Iphone-non a jelenlegi legújabb szoftver verziókkal sem.
Lehet túl fiatal vagy ehhez, és kevés olyan ember van a környezetedben aki így küldi az üzenetet.
Attól hogy még nem érted miről beszélek a probléma létezik.[ Szerkesztve ]
-
erer1000
őstag
-
Postas99
senior tag
Még a mostani legújabb verzióból is hiányzik az SMS-ből tárcsázóba bemásolt szám szerkesztése. Ezt az innovációt annó még az ericsson 628-is tudta.
Valahogy ezt a "fjúcsört" még mindig nem tudták összekalapálni az Iphone-ban.
de várjuk meg mert állításod szerint jobb lesz mint az Android eszközökön, ahol ez már működik.
-
kcsa
veterán
válasz Lord Sidious #27 üzenetére
Tekintve hogy a 6-os androidnál lett kész az ujjlenyomatolvasó api-ja, nem csoda hogy máshol nem volt ilyen eddig.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
vigyori78
őstag
Pá-pá jack
-
laci_csk
senior tag
-
Lord Sidious
senior tag
mennyi gyártó állt be a hüvely mögé?
Mercedes, volvo stb. ott van az Apple mögött, ujjlenyomattal indítód az autó, parkolsz vele. US-ba szerződéseket tudsz megerősíti vele stb. Lakatot tudsz kinyitni vele (és nem a tucat kínai vacak gyártókét) stb.
Azért azt is figyelembe kell venni, hogy mennyi mindenre és milyen minőségben tudod használni.
-
Coyot
őstag
A hsz amire válaszoltál arra irányult hogy a legjobban tesztelt és legjobb minőségben helyezi el a alma a ficsőröket a telefonjában. Ez volt az alaptézis - nem csak az ujjlenyomatolvasót egyéb fejlesztéseket is.
1. Erre te a sebesség összehasonlítással válaszoltál - ez alapján nem egyről beszéltek az első hsz megírójával.
2. A hsz-ed totális flame-indító. Ezt a csodálatos viselkedést próbáltam kicsit parodizálni a megnyilvánulásommal, mely olyan jól sikerült, hogy mindenki azonnal rábukott mint gyöngytyúk a langyos takonyra.
És igen erre céloztam az értő olvasással és igen trollkodtam mert ezek a topicok erre jók, csak épp a szabványos "szarazalma" hozzászolásokon trollkodom mint amilyen a tiéd meg a rámválaszoló szintén régi motoros kollegának.
És meglepően viccesnek ítélem meg a totális felháborodásotokat a kis poénomon
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Crafter32
őstag
Jó ez a dupla kamera, de nekem csak 16 GB -al érdekelne bővíthetőség nélkül, hogy ki tudjam minél jobban próbálni .
-
-
sixpak
nagyúr
"...Legjobb példa az ujlenyomatolvasó. A mai napig közelébe sem ér egyetlen más márka sem..."
Erre válaszoltam, hogy a kezemben van mindkét gyártótól egy keszülék, van összehasonlítási alapom.
Erre te: "...függetlenül hogy hozzászólásod témájáról szó nem volt a abban a hsz-ben amire válaszoltál."És ezt még tetézed azzal, hogy értő olvasásról papolsz a #20 hozzászólásodban.
Akkor most trollkodsz vagy nem megy az olvasás?A szarfos a droid kezdetű mondandódra sok mindent nem akarok írni, nem célom a verseny, a kinek jobb a telefonja kérdésbe belemenni, nem erről szól a topik....esetleg annyit, hogy bármelyik telefonom kiszarja reggelire, bármelyik ájfont...igen, 1 év után is.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
tomboy0013
veterán
"Legjobb példa az ujjlenyomatolvasó. A mai napig közelébe sem ér egyetlen más márka sem, és nem az Apple vezette be elsőként, de ő csinálta meg a legjobban."
Nézz utána az aláírásomba lévő Nexus 5X-nek. És ezt nem 200 fölött vásároltam hanem 84 ezerért és simán hozza a 6S szintjét ujjlenyomat olvasóban, sok teszt még gyorsaságra jobbnak is ítéli az 5X-et.
[ Szerkesztve ]
-
Coyot
őstag
Ha előbb olvasnál és utána írnál bölcsebb lennél
munnergep
Az értő olvasás már régóta nem ezen topicok sajátossága - sosem szóltam bele - de ez így ezzel a reakcióval még jobban erősít abban a tudatban hogy ide fikázni jár a nép. Ki-ki saját beállítottsága szerint.[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
henrik1
tag
nekem csak azt mondjátok meg, h akkor most minden dupla kamerás telefon az LG Optimus 3D-t másolja? hiszen kettő kamerája van!!! vagy ilyenkor az nem számít? : )
-
CoDWaW07
őstag
"Legjobb példa az ujlenyomatolvasó. A mai napig közelébe sem ér egyetlen más márka sem, és nem az Apple vezette be elsőként, de ő csinálta meg a legjobban."
Naigen...De leginkább az a lényeg, hogy az iPhone-ba bekerült az 5S személyében egy remek és gyors ujjlenyomat-olvasó (messze jobb mint a régebbi telefonokba/laptopokba volt), mindenki fikázta hogy mennyire értelmetlen, mennyire rossz ötlet "mer ellopják az ujjlenyomatodat húú", aztán most meg szinte minden felsőkategóriás telefonba van...
Burst mode-ról, 120/240 fps-es kameráról nem is beszélve...
Nameg nem mintha a többi gyártó annyira egetrengető újításokat mutatna be...
Szerintem a következő nagy durranás az lesz mobilfronton, az hogy sikerül megcsinálni egy jobb aksitechnológiát, ami jelentősen nagyobb üzemidőt eredményezne.
[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
fordfairlane
veterán
Miért van az, hogy minden iPhoneról szóló cikk alatt ugyanaz a gyépés kommentfolyam olvasható? Ez már az intelligens botok korszaka?
x gon' give it to ya
-
aelod
veterán
Szar az összes droid mert fél év után egy instabil fos lesz még a 200k csúcskészülékből is míg a szaros szifonom három éve teszi a dolgát és pont olyan a performance mint a kezdetekkor.
Ja de nem flémelni akarok, ugyanannyira jókKöszi az érdemi hozzászólást. Már megint a körtét hasonlítjuk az almához?
(#2) Scrydhan
Mekkora szöveg és télleg![ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Coyot
őstag
Tehát ha beírod a flamekeltő hozzászólást és a végére teszed hogy nem flémelni akarsz akkor az nem flémkeltő, függetlenül hogy hozzászólásod témájáról szó nem volt a abban a hsz-ben amire válaszoltál?
Szar az összes droid mert fél év után egy instabil fos lesz még a 200k csúcskészülékből is míg a szaros szifonom három éve teszi a dolgát és pont olyan a performance mint a kezdetekkor.
Ja de nem flémelni akarok, ugyanannyira jókMá' nem
-
BoC1ka
senior tag
Ha egy kamera lenne benne akkor szar me' csak egy van, holott a csúcs droidok kettővel mennek újonnan.
Ha kettő van benne akkor szar me' másolja az idei csúcstelókat.
Most azé szar meg bukik az apple me' nem tud idén először többet eladni mint ezelőtt.
Tavaly azé volt szar me miapéknek raktat force touch-t a telóba, holott full felesleges újítás.
Mindig szar lesz az apple ezekszerint bármit csinál Bár az összes többi gyártó hozna ilyen szar mutatókat.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
kcsa
veterán
A kép alatt már iphone 7s van? Gyorsan dolgoznak ezek az ipari kémek
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
punky10
addikt
"Legjobb példa az ujlenyomatolvasó. A mai napig közelébe sem ér egyetlen más márka sem, és nem az Apple vezette be elsőként, de ő csinálta meg a legjobban."
Azért a Huawei megoldását is sokan dicsérik...
Egyszerre még nem sikerült próbálgatnom, de külön-külön nem éreztem rosszabbnak,sőt...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
joey04
titán
Nagyon rondák ezek a dupla hátlapi kamerás megoldások
-
sixpak
nagyúr
A kezemben van egy 6s és egy androidos telefon.
Mondanám, hogy a droid kicsit gyorsabb, de nem akarok flémet....maradjunk annyiban, hogy egyformák.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
SLacus
csendes tag
válasz andris1602 #6 üzenetére
Lehet félre érthető voltam.
Nem régen olvastam valahol, pont az iPhone-nal kapcsolatban, hogy eget rengető fejlesztései nem voltak. Az iPhone/Apple, hogy úgy mondjam "nagysága" abból ered(het), hogy a már meglevő technológiák kombinálásával, és ennek megfelelő tálalásával, de elsőként jelent meg a piacon. És még keresletet is tudott ezzel teremteni.
Ezt az elsőséget látom elveszni. Egyre jobban a kínaiak/koreaiak diktálják nem csak az iramot, de az irányt is.
[ Szerkesztve ]
-
KisbanKrisz
csendes tag
Az iPhone sosem arról volt híres, hogy a trendet egyértelműen diktálja, sőt bizonyos fejlesztések csak később jelennek meg mint pl. az Androidos telókon, viszont ami egyszer megjelenik az iPhoneokban az biztsoan működik és rendszerint sokkal jobban mint androidos társain. Szóval az Apple-nél nem az a cél, hogy minden szart össze vissza belepakoljanak, aminek a fele nem használható. Legjobb példa az ujlenyomatolvasó. A mai napig közelébe sem ér egyetlen más márka sem, és nem az Apple vezette be elsőként, de ő csinálta meg a legjobban.
-
andris1602
aktív tag
Szerintem nem (feltétlenül) attól lesz jó egy eszköz, hogy diktálja a trendet. Persze, most visszaköszön az innovációhoz való "hozzáállásuk", de ettől még butaság lenne nem használni a népszerű/bevált technológiákat, megoldásokat.
Ha ezt is azzal a marketing fogással kívánják piacra dobni, hogy ez egyedülálló, és ilyet bizony még senki sem csinált, az ő dolguk, ettől még nem lesz igaz csak megnyugtatja a hívőket.
szvsz még egyszer, nem attól lesz jó - akármilyen is lesz - hogy mindenben újat mutat.
[ Szerkesztve ]
-
Scrydhan
senior tag
Dehogy szalad az alma az android után,hisz ők fogják fél év múlva feltalálni a dupla kameralencsés mobilt,jövőre meg az amoled kijelzőt
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
James67
aktív tag
Na mi van? Az alma szalad az android után? Azok az áljfon tulajok akik szeretnek fotózni dobhatják a 2016-os aranyárú telójukat a kukába?
Redmi Note 8 4/64
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS routerek
- LG LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- AI a játékokban és azon túl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...