- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
A hsz amire válaszoltál arra irányult hogy a legjobban tesztelt és legjobb minőségben helyezi el a alma a ficsőröket a telefonjában. Ez volt az alaptézis - nem csak az ujjlenyomatolvasót egyéb fejlesztéseket is.
1. Erre te a sebesség összehasonlítással válaszoltál - ez alapján nem egyről beszéltek az első hsz megírójával.
2. A hsz-ed totális flame-indító. Ezt a csodálatos viselkedést próbáltam kicsit parodizálni a megnyilvánulásommal, mely olyan jól sikerült, hogy mindenki azonnal rábukott mint gyöngytyúk a langyos takonyra.
És igen erre céloztam az értő olvasással és igen trollkodtam mert ezek a topicok erre jók, csak épp a szabványos "szarazalma" hozzászolásokon trollkodom mint amilyen a tiéd meg a rámválaszoló szintén régi motoros kollegának.
És meglepően viccesnek ítélem meg a totális felháborodásotokat a kis poénomon
Új hozzászólás Aktív témák
ma A viszonylag megbízható információiról ismert KGI Securities szerint bármely 5,5 hüvelykes iPhone 7-et is válassza a vásárló, a phablet hátlapján két kameralencse lesz.
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest