- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
maoraon
csendes tag
Ismerős esete, srác autó mosó, függő mobilnetes.
Bizonyos tartalmak estén megbolondul a készülék, a sonyaval fel is nézett napjába többször big siteokra.
A készülék megmeredt, bevitte szervizelni, de bent rádöbbentek, a látogatott tartalmaktól ment tönkre.
Fogták vissza adták s nem fogadták többet panaszát, tehát van ilyen is.
Ez T.SzMiklós.
-
maoraon
csendes tag
Alapjába véve, most hogy a telenoros cég beintett ügyfeleinek s nincs korlátolt sebességű ingyen net sem, minden felhasználó átáll oda, ami közelebb esik neki! Én per pill vodás netet nyomok, de tényleg a legdrágább, mert én 100mbért adok kb 1500Ftot, miközben Tmobi vag Telenor legfeljebb 500Ftot kér érte.
Német telefoncégek adnak ingyen is, csak vegyen az ember telefont is!
A német Thom ad ingyen korlátolt netet, ami még tavaly hazai cégeknél is ment, de nem hiszem, hogy az Upc bárki baját megoldaná! Sőt%A 16 kb\s alap telenoros net sokmindenre jó volt! De ez már előfizetőknek sincs, plusz tapasztalom, hogy aki olyan tartalmakat szed le v tesz fel, telefonját ki is vonták a forgalomból!
Vmit mondjatok. Mert én ha most t veszek, mitudomén 1 gigányit, az hol olcsón, de ha az lejár, s kint messze minden bolttól távol vagyok, vmi lekorlátolt 16k\sekundumot mégis csak ad vki még, de kik???? Mit tudtok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PR-Telecom
- EAFC 25
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Futás, futópályák
- Cyberpunk 2077
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Netfone
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független ÚJ 1 év Apple jótállás
- Keresek! GOOGLE PIXEL 9 PRO Pink készüléket!
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G - 128Gb, Fekete - (151)
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest