- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
hogy lehet kiszurni a tetheringet szolgaltatoi oldalrol? ugy gondolom ertem a NAT-olast es pont ezert gondolom hogy egy szimpla tetheringet (nem parhuzmos hasznalatot tobb ember altal, csak egy bluetooth megoldast iPadre mondjuk) nem annyira lehet szimplan kiszurni, hiszen pont az a lenyege...
-
Tav-Csoves
őstag
Elnézést! Egy kicsit elhamarkodottan írtam az előbbit!
"akkor akár több TB-ot is leforgalmazhatsz"
Ma egy órán keresztül rohadtam a UPC ügyfélszolgálaton, ahol sok minden elhangzott.
-Valóban arra hivatkozva áttehetnek egy korlátos csomagba, olyan jogalappal, hogy nem rendeltetés szerűen használtam a netet, és valóban tethering miatt!. De a fenti kijelentéseddel ellentétes infót kaptam!Az ÁSZF tartalmaz olyan szabályt ami kijelenti, hogy 300 GB/3hó esetén életbe lép a nem rendeltetés szerű használat kábelnet esetén, viszont mobilnetre hasonló szabály, paragrafus nem létezik.
(még)
(ténylegességre a 300GB-os vezetékes viszonylatban nem került még sor, tudomásom szerint)Viszont a szolgáltató magatartásából tudhatom, és tudhatjuk, hogy - és ezt a UPC-s kolléga következtette le - hogy ha az átlagfelhasználóhoz képest többet forgalmaz az ember, akkor többszöri figyelmeztetés után forgalomkorlátosba helyezhet! Ezt azzal indokolta, hogy a forgalommal foglalkozó részleg a cégnél azokat az embereket figyelmeztetheti, akik az átlagtól nagyon eltérhet. Azt a bizonyos 1-2%-ot! Jelenesetben ténylg pár embert érinthet, ugyanis nem vagyunk többen mint 6000-en!
Az ügyfélszolgálatos azt javasolta, hogy figyeljem, milyen időközönként figyelmeztetnek, s abból megtudható, hogy hol van a szolgáltató tűréshatára!
Tetheringre nálam is rákérdezett a szolgáltató - "Üzletszerűen megvan osztva a net?"
Természetesen nem-el feleltem. Viszont úgy megosztottam a netem, hogy androidon hotspot aktív. Ezt láthatja a szolgáltató?
Köszönöm a választ!, s így a figyelmet is! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mobil flották
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged