- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendon
tag
Ha már regisztráltál, akkor nincs más teendőd! Semmit nem kell bekapcsolnod a modemben! A regisztrációval, neked, és másoknak is elérhetővé tetted a wi-free-t! A regisztrációval csak a UPC Wi.free feliratú hálózatra tudsz kapcsolódni!
Igen, a forgalmi adatoknál ezt azért látod! Nekem is így volt az első gonap! De ezt az ügyintéző is mondta! Most már azt látom a forgalmi adatoknál, amit ténylegesen lebeszéltem!
-
akva
tag
Ez instabilabb a vezetékes netnél, kábé annyira, mint az összes többi mobilnet-szolgáltatóé. Van, ahol ez, van, ahol a telenoros kártyám volt használhatóbb. A lefedettségi térképek adnak valami képet, de vannak benne ordas nagy kamuk is (főleg a beltéri-kültéri szokott eltérni a valóságtól). VOIP-re én nem nagyon tudtam használni ezt, általában kínszenvedés volt, gyenge a ping-je hozzá. Youtube-ozni el lehet vele, ha éppen stabil a kapcsolat...
Egyébként a "sebességet" általában hozza, ha éppen minden rendben van.
-
akva
tag
Azért nem találod szerintem, mert változtak a feltételek. Elengedték a korlátot. A facebook csoportban tűnt fel, hogy eddig mindig min. 3990-ért hirdették a mobil csomagjaikat, most meg min. 3290.
Szerintem hasonlóan jár el a UPC a tethering-el kapcsolatban, mint ahogy a vezetékes szolgálatásai korlátainál is. Nem fognak szólni a tethering miatt, de ha emellé még havi 60GB-ot is összehozol, akkor már esélyes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest