- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
juan88
tag
Ez ok. Nyilván kevésbé terheli a netet ha tárolásra letöltesz valamit. De amíg a legális tartalomfogyasztás a streaming irányába mozdul el, addig nem várható ezzel ellentétes irányú fogyasztói magatartás. Jobb híján én is torrentezek, mert pl. a Myprime kínálata konkrétan egy vicc, de ahogy indul itthon a Netflix az én tartalomfogyasztásom is meg fog változni. A kábelszolgáltatók is tolnak a streaming felé, sőt a mobilnetesek is az ajándék Spotify, meg Deezer csomagjaikkal. Akkor ne.panaszkodjanak, hogy a user streamel.Bár én mindig elférek 8+2 GB-n telefonon, de a szakvéleményeimet nem csak.kényelmesebb, hanem hatékonyabb is felhőben tárolni, mert 12 működési hely között ingázok, plusz jobban bízok a felhő szolgáltatók archiválásában a memkariméban (becsületére legyen mondva 6 éve hű társam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Elden Ring PS5 játék
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest