Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Louro

őstag

válasz juan88 #185 üzenetére

A streaming jó, nem vagyok teljesen ellene. Ha csak bele kell valamibe kóstolni, minek a teljes tartalom. De azért mennek ebbe az irányba, hogy függjenek a felhasználók a nettől. "Tárolj mindent felhőben. Felhőben mindent elérsz." Meg hasonló féligazságok. Én úgy vagyok, hogy inkább befektetett külső tárolóba és pár médiaanyagot tárolok, amiről tudom, hogy lehet később is elővehetem.

Nekem azzal van bajom, hogy munkahelyeken látom az esztelen pazarlást a youtube-nak hála. Benyomnak listákat, számokat és nem nézik a videóképet, hanem csak hallgatják. Sokan sírnak a 1000Mb-es sebességért, de mire jó? Nem 5 perc, hanem 1 perc alatt jön le a film a torrenttel? Na bumm...amíg lejön, addig készítek popcorn-t, öntök üdítőt és rákészülök. Esetleg közben leveleim megnézhetem. Ha meg stream, akkor meg pláne felesleges a 1000Mb. Na meg, amiről lentebb/fentebb már írtak. Letöltik és arányjavítás miatt visszaosztják, majd megnézés nélkül törlik :S

De nem is terelném ebbe az irányba a szolgáltatást. Egy átlag felhasználónak az 1-2 Mb/s sebesség elég lenne szerintem (nem a torrentezőkre gondolok, de mondjuk ezzel munka-, iskolaidőben is el lehet indítani a letöltést). A felhasználóknak inkább stabil sávszélesség kellene. A bullshit-et meg el kellene felejteni. Lefedettségbe kellene pénzt ölni.

(Kicsit más: Amióta WiFree van és routert cseréltek, azóta a stabil net is hetente kihagy 30-60 percekre :S Lehet a router tehet róla, de eddig sose kellett routert piszkálnom.)

Új hozzászólás Aktív témák