- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
A streaming jó, nem vagyok teljesen ellene. Ha csak bele kell valamibe kóstolni, minek a teljes tartalom. De azért mennek ebbe az irányba, hogy függjenek a felhasználók a nettől. "Tárolj mindent felhőben. Felhőben mindent elérsz." Meg hasonló féligazságok. Én úgy vagyok, hogy inkább befektetett külső tárolóba és pár médiaanyagot tárolok, amiről tudom, hogy lehet később is elővehetem.
Nekem azzal van bajom, hogy munkahelyeken látom az esztelen pazarlást a youtube-nak hála. Benyomnak listákat, számokat és nem nézik a videóképet, hanem csak hallgatják. Sokan sírnak a 1000Mb-es sebességért, de mire jó? Nem 5 perc, hanem 1 perc alatt jön le a film a torrenttel? Na bumm...amíg lejön, addig készítek popcorn-t, öntök üdítőt és rákészülök. Esetleg közben leveleim megnézhetem. Ha meg stream, akkor meg pláne felesleges a 1000Mb. Na meg, amiről lentebb/fentebb már írtak. Letöltik és arányjavítás miatt visszaosztják, majd megnézés nélkül törlik :S
De nem is terelném ebbe az irányba a szolgáltatást. Egy átlag felhasználónak az 1-2 Mb/s sebesség elég lenne szerintem (nem a torrentezőkre gondolok, de mondjuk ezzel munka-, iskolaidőben is el lehet indítani a letöltést). A felhasználóknak inkább stabil sávszélesség kellene. A bullshit-et meg el kellene felejteni. Lefedettségbe kellene pénzt ölni.
(Kicsit más: Amióta WiFree van és routert cseréltek, azóta a stabil net is hetente kihagy 30-60 percekre :S Lehet a router tehet róla, de eddig sose kellett routert piszkálnom.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest