Hirdetés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
szőröscica #13983 üzenetére
Sajnos nem
-
Blyan
félisten
válasz
szőröscica #12321 üzenetére
Már jóideje várható, de még mindig itt tartunk. Ígérik a Drive frissítését.
-
Blyan
félisten
válasz
szőröscica #12317 üzenetére
Én megvenném, bár szoknod kell a 4,2" vs 3,6" közti különbséget.
Nem hiszem, hogy rosszabb lenne, mint a Navigon, csak egyelőre az útvonaltervezés online történik.
-
RamboII
tag
válasz
szőröscica #8132 üzenetére
nekem csak az az egy problémám vele, hogy könnyen meg lehet nyomni a kamera gombját. A hátlapnál max az, hogy látom a sim kártyát. de ez is csak esztétikai gond. engem nem zavar
-
RamboII
tag
válasz
szőröscica #8108 üzenetére
Nekem semmi gond az oldalsó gombokkal, nem zörögnek. Sőt a hátlapom sem. Igazi mindig kihúzhatós tokban hordom. Nem ejtetted le a tiedet?
-
nicu71
addikt
válasz
szőröscica #7796 üzenetére
amióta ujratettem a Mangót,lecserélve a független T-s gyári firmet,megkaptam az eddigi Samsung update-t is/tethering még nincs/azóta totál zsír az Omnia,semmi de semmi hiba,egyszerűen tökéletes
-
csab2
veterán
válasz
szőröscica #7364 üzenetére
Előadó: Chilly
Album: Dance Superhits Vol 1
Szám: Doll QueenFent is van a Marketplacen. Az album 6.99 GBP, a dal pedig 0.79 GBP.
Szerk.: moonman megelőzött.
Ja, és nekem elsőre beadta.[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
válasz
szőröscica #7364 üzenetére
nekem sem Shazam, sem Bing nem ismeri fel.
hopp! Bing harmadikra megtalálta (laptop hangszóró, biztos küzdött vele)
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
válasz
szőröscica #7361 üzenetére
Minek a Shazam? Mango alatt ott vana Bingben a "dalfelismerő".
Ha még nincs mangó akkor bocs! -
Jannn
aktív tag
válasz
szőröscica #7223 üzenetére
En biciklihez Endomondo progit hasznalom, es zsebbe teszem, vagy a taskam belso zsebebe. Siman megy a GPS nem szakadozik!
-
moonman
titán
válasz
szőröscica #7214 üzenetére
semmilyenre, hacsak nem olyan a dijcsomagod, hogy a fogadott sms-ek uttan is fizetsz. amugy sem hasznalja azt az ember minden nap.
CarajoEsp: ma csinaltam 45 pontot egyeb jatekokban, te is huzz bele!
-
catroot
veterán
válasz
szőröscica #7214 üzenetére
Lehet, hogy szolgáltatófüggő.
-
catroot
veterán
válasz
szőröscica #7212 üzenetére
Nincs. Gondolom majd beleteszik a magyar nyelvet, nem tudom, ha már volt minek vették ki.
-
catroot
veterán
válasz
szőröscica #7209 üzenetére
Ok, majd leírom! Amit eddig tudok róla mondani, hogy nincs benne magyar nyelv, nem lehet törölni a letöltött térképeket sem.
-
Blyan
félisten
válasz
szőröscica #7159 üzenetére
Egy-két év biztosan, főleg, hogy nem nagyon várható, hogy másik Navigon kerülne előtérbe - ergo ez illetve ennek updatelt változata fut majd később is.
-
catroot
veterán
válasz
szőröscica #7159 üzenetére
Ez jó kérdés...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szőröscica #7012 üzenetére
Mondjuk jó dolog olyannak mutatni aki mást használ így hogy nem ismerik annyira. Általában kellemesen csalódnak benne. Már van is egy kollégám aki tuti WP7-re fog váltani.
-
catroot
veterán
válasz
szőröscica #7000 üzenetére
Én szoktam olvasni, egy idő után hozzászokik az ember, már-már szórakoztató.
[ Szerkesztve ]
-
tutis
őstag
válasz
szőröscica #6987 üzenetére
letöltöttem, eddig bíztató, igaz útvonalat még nem terveztem vele, de a címkeresés már legalább olyan mint egy igazi naviban.. Féláron lenne már meg is venném..
-
nicu71
addikt
-
savoo
addikt
válasz
szőröscica #6794 üzenetére
és a Milestone-on hivatalos navi van? mert ha nem akkor...
-
Neophyte11
csendes tag
válasz
szőröscica #6591 üzenetére
Ha őszinte akarok lenni, akkor valóban az embereket szeretném nézegetni a people helyett.
Elvégre magyar vagyok... Ami a nyelvtudást illeti, ha nem tudnék, valószínűleg fel sem merült volna bennem egy wp7-es teló. Igazából nekem így is tökéletesen megfelel, de miért ne használjam magyarul, ha egyszer lenne rá lehetőség.
-
blueMerle
veterán
válasz
szőröscica #6595 üzenetére
Nem fogok veled vitatkozni, de nem értünk egyet
-
Sequoyah
tag
válasz
Magyar szótár viszont igencsak jó lenne a gépeléshez. Azon kívül h prediktív lenne a szövegbevitel, a gépelést is könnyebbé teszi, mert a szavak gépelése közben a szótár alapján a WP7 megjósolja, hogy milyen betűk következhetnek, azok méretét virtuálisan (nem a felületen) megnagyobbítja, így kevesebbet ütsz mellé. De ehhez magyar szótár kell. Amit meg is ígértek, hogy lesz, csak a felület nyelvére mondták, hogy angol marad, de mégsincs sehol egyik se...:@
-
blueMerle
veterán
válasz
Mert mondjuk nem mindenki tud angolul és németül?
Fateromnak is nagyon bejönne a rendszer, de lassan 60 éves, ugye elnézhető ha már nem keni-vágja annyira a németet mint korábban?
-
for3l
senior tag
válasz
szőröscica #6442 üzenetére
Valoban sajnalatos, hogy ennyi helyet elfoglal a kijelzobol, de nekem meg mindig jobb igy, hogy hozza tudok ferni a tabokhoz - amiknek elerese kaphatott volna jobb helyet is - es a kedvencekhez, minthogy allandoan vissza kelljen forgatni allo helyzetbe.
Kamerat meg nem neztem egyebkent, de ma, ha lesz ra idom, akkor megnyomkodom majd. Azon agyalok, hogy uk-rol attegyem-e magyarra a live id-t.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
szőröscica #6442 üzenetére
Ja, ez engem is zavar. Annyi ujdonsagot nem fedeztem fel, mind amenyit vartam, bar tudtam, h mik lesznek az ujdonsagok. A bongeszo meg regiben jobb volt, engem is zavar, h nem tunik el igy sok hely elveszik
-
savoo
addikt
válasz
szőröscica #6411 üzenetére
Ezt a telefonon is meglehetett volna csinálni.
-
amduser
tag
válasz
szőröscica #6287 üzenetére
Nekem sem jött még semmi
5 percenként dugom a gépre
hátha
-
catroot
veterán
válasz
szőröscica #6295 üzenetére
Nexteles, független JK1-es. Moonman-ek is ilyen volt, viszont neki felment. Figure85-nek viszont nem jelezte (neki is jk1, nextel, független).
Egyébként a wp7-nél is írták, hogy össze-vissza jelzett a Zune.
-
catroot
veterán
válasz
szőröscica #6274 üzenetére
Hmm, ez érdekes, pedig én is gmail-es account-al tolom és megy
Na, elmegyek tusolni, addig ajánlom, hogy jelezzen a Zune!
[ Szerkesztve ]
-
Dale
aktív tag
válasz
szőröscica #6184 üzenetére
Lehet hogy a tied zárlatos és ráz.
-
Воланд
titán
válasz
szőröscica #6179 üzenetére
music+video tile: csak uk/usa liveid-vel van előadó kép, magyarral nincs.
-
catroot
veterán
válasz
szőröscica #6179 üzenetére
- Úgy tudom, hogy nem lehet kilőni, ez adott
- A háttérre hosszan nyomsz és ott kilehet választani (vagy random nyom egy másik hátteret, vagy kitallózod)
- A Zune nálam akkor rakott be borítót, ha rajta volt a neten és úgy hallgattam.
- Én is mindig külön sms-t kaptam, így ki is kapcsoltam inkább, mert az agyamra ment nekem is...
- Az IE ilyen a NoDo-ban, Mangonál ez már javulni fog, ha jól tudom. (gy.k. NoDo-m van jelenleg)
-
gzbotii
nagyúr
válasz
szőröscica #6177 üzenetére
annyira se, ha be van kapcsolva a 3G es meg netezel is, a wifi is megy [4-5 orat]
-
akangels
tag
válasz
szőröscica #6145 üzenetére
Na ezt adom én is : D nekem is ez az érzésem nagyar accountal : D szal jöhetne már az a Mango : D
-
moonman
titán
válasz
szőröscica #6115 üzenetére
HD2-n is látszottak, a HTC kijelzői ilyenek.
-
burgatshow
veterán
válasz
Az kell ahhoz, hogy ha megnyomod valahol a kijelzőt az ujjacskáddal, akkor ne a kijelző másik felén érzékelje.
Egy mátrix, ami alapján a telefon tudja, hogy hol érintetted meg. Teljesen normális.
-
Lall
veterán
válasz
Minden kapacitiv kijelzos telefonnal lathato. Mar ha egyre gondlunk.
-
Воланд
titán
válasz
szőröscica #6105 üzenetére
People --> settings --> filter my contact list
-
erdoke
titán
válasz
szőröscica #6102 üzenetére
Ha nem akarod, hogy egy adott Live fiókból szinkronizálja az ismerősöket, akkor azt ne elsődlegesnek állítsd be. Azaz hozz létre egy új Live fiókot, reseteld a telefont, és első indulás után az újat állítsd be először.
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
válasz
szőröscica #6094 üzenetére
Yepp, a régiós beállítások megváltoztatása nem elég, ahhoz migrálni kellene a profilt, viszont magyar liveid-ről nem lehet uk-s liveidre migrálni.
-
Воланд
titán
válasz
szőröscica #6092 üzenetére
Első kérdésre nem a válasz, második kérdésre pedig az, hogy ha egy fizetős alkalmazást veszel a telefonon, akkor kérni fogja a bankkártya adatait, ott a legegyszerűbb megadni (pl. ha esetleg uk-s címnél pc-n zunen-on keresztül nem fogadja el, akkor általában telefonon keresztül működni szokott).
-
Воланд
titán
válasz
szőröscica #6089 üzenetére
Itten regisztrálj, lényeg, hogy uk-s legyen. És igen, elérhetőek a fizetős alkalmazások is, de nem biztos, hogy hozzá tudod adni a bankkártyád az accountodhoz.
-
tutis
őstag
válasz
szőröscica #6076 üzenetére
1.vcf-et nem kezel. Lődd fel gmail címtárba és azt majd behúzza a telóra..
2. 1 live ID accountot kezel a teló, a többit csak postafiókként tudod beállítani. Viszont a live id profilban meg kéne nézni az összekapcsolást, a teló ezt nem tudja...
3. mango-tól lesz lehetőség -
válasz
szőröscica #6055 üzenetére
Minden másra meg ott a Mastercard.
Sőt még magyart is csinálhatsz vele.Jöhetnek a kövek, hogy a cúnya rosssz kici kínaiak elrontják a Microsoft tökéletesen működő frissítési rendszerét, és jön az apokalipszis mivel nem kussolunk és várjuk amíg elénk rakják a zabot
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz
szőröscica #6055 üzenetére
A mikor az passz (MS mar kesz van a Mangoval mar csak a gyartoi es szolgaltatoi tesztek vannak hatra), a menete meg nem tul bonyolult, csak csatlakoztatod a telefont usb-n keresztul a szamitogephez, ha van frissites azt a Zune jelezni fogja, onnantol meg korulbelul ket kattintas maga a frissites.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szőröscica #5992 üzenetére
Szerintem nem rossz ezzel a hardverrel, gördülékenyebb mint az azonos Androidos készülékek. Nekem eddig 3 hónap alatt asszem kétszer fagyott meg. Ez nem rossz mutató.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szőröscica #5987 üzenetére
Nekem az van és bevált, 70-ért szerintem egész korrekt ajánlat.
Talán a bekapcsoló/lock gomb lehetne jobb helyen ez az egy dolog ami nem igazán tetszik de amúgy maradéktalanul elégedett vagyok vele.
-
oO7
őstag
válasz
szőröscica #5058 üzenetére
nagyon remélem hogy pár héten belül... lenne nagy anyázás ha karácsonyig kéne várni
-
oO7
őstag
válasz
szőröscica #5052 üzenetére
állítólag a Nokia fogja adni a rendszerhez a navigációs szoftvert... ami gondolom offline is lesz... szóval legelőbb mango kijövetele környékén várható a dolog...
-
Воланд
titán
válasz
szőröscica #5052 üzenetére
Majd ha kész lesz.
Viccet félretéve jó kérdés, Bing - Ovi Maps össze fonodásból még semmit nem lehetett látni, tudni, a többiek meg lehet a Mangóra vártak/várnak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Milyen monitort vegyek?
- Óra topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...