Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
tjokai #25304 üzenetére
íkút kéne növeszteni pajtás
Megadod neki, hogy hova mutasson a videok mappa, majd oda másolod amit akarsz szinkronizálni. Vagy a saját videós mappádat állítod be a zune-ban mint videok mappa. Aztán alapból csak akkor szinkronizálja ha rámész zune-on belül egy videóra, és jobbklikk szinkronizálás. -
tybsen
addikt
válasz
tjokai #23887 üzenetére
En evek ota nagyjabol ekezet nelkul irok sms-t (kb azoktol az idoktol kezdve, amikor a 3410-es nokiaval annak idejen gondok voltak az unicode-dal.. bar nekem sosem volt 3410-es)
A masik amit nem ertek, hogy minek irogatsz sms-eket, amikor manapsag mindenfele feluleten elerheto barki (facebook, whatsapp, google talk, skype, stb stb) es mindenfele tartalommal ki lehet egesziteni egy uzenetet. Nemhogy ekezetek, de kepek vagy barmi mas miatt sem kell aggodni. Persze ertem en, hogy nem mindenki online, nem is Rad gondolok szemely szerint ezzel a mondattal, de tenyleg nem ertem, hogy manapsag amikor minden lehetoseg adott, miert ir valaki sms-t?
Kb ezt olyannak erzem, mintha valaki levelet irna egy e-mail helyett.
Nekem is van egy ismerosom, az Istenert sem lehet meggyozni, egy osregi nokiaval nyomul es sms-eket kuld mindenkinek. Gyakorlatilag egy parhuzamos vilagban el - nem mondom, hogy ez rossz csak fura. Pedig megtehetne anyagilag, hogy legyen internet. Oke, hogy olyan csomagja van, amiben ingyen van akarhany sms (1000 talan), de akkor is. Ugyanigy lehetne internet is, hasonlo aron. (Kulfoldrol beszelek, tehat nem magyar tarifak)
A legdurvabb tortenet, csak hogy total off legyek... multkor egy csaj kuldott egy sms-t. Nem vettem eszre, hogy sms, mert mindig google talk-on ir. Szoval valaszoltam neki kb 8 uzenetet, nagyjabol szavankent kulon-kulon uzenetben, hogy mi a helyzet, stb, stb.. elkuldtem neki egy kepet az aktualis terkeppel, ahova jonnie kellene, hogy talalkozzunk.. ekkor vettem eszre, hogy SMS.. Szepen le is vonta a feltoltokartyas csomagomrol a penzt (amin van 1 GB internet, de az SMS-ekert fizetni kell). Eleg morcos voltam.. Es ezt mar ketszer megcsinalta... Szoval itt merult fel bennem megint, hogy mi a fenenek ir valaki sms-t.
Bocs az OFF-ert.
Szerk: a masik fele az MMS.... asse ertem..! :-D
[ Szerkesztve ]
-
amanoba
őstag
válasz
tjokai #23258 üzenetére
a wp7-esek elvileg eljutnak wp7.8ra, és íme pár különbség a wp8-tól.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
tjokai #23258 üzenetére
Az első kérdésedre senki sem tudja igazán a választ, mert egyelőre nincs minden specifikációra biztos válasz. Majd holnap kiderül a Nokiás bemutatón.
WP7-es készülékekre nem lesz WP8. Szóval ezzel együtt fog járni az, hogy a WP8-as készülékek egy ideig aranyáron lesznek, mert a WP7-es példányokat is el kell valahogy adni...meg amúgy is az újdonság hatása, ráadásul az eddig szivárogtatok infók szerint tényleg nagyon durca kis rendszer lesz... -
-
iOce
tag
válasz
tjokai #23136 üzenetére
Én iPhone 3GS-ről váltottam Omnia 7-re, és nem bántam meg. Tetszik a rendszer egyszerűsége, és gyorsasága. Van jó youtube kliens (Merto Tube), Office, mindez egy jó fogású, még ma is elfogadható hardverrel. A fényképező is használható még, ha mindent beállítasz, lehet vele korrekt fotókat készíteni. Én ajánlom, ha pedig tetszik, válthatsz róla wp8-ra.
-
Maateeo
aktív tag
válasz
tjokai #23141 üzenetére
Sokan sokféle programmal csinálják, én személy szerint úgy szoktam, hogy a filmet/videót behúzom Windows Movie Maker/Live Movie Maker-be. Ott módosítás nélkül mentés, és felkínálja a Windows Phone-t.. vagy a Zune Player-t, nemtudom már hogyan van pontosan, de azzal tutira müködik, ingyenes és of course gyorsan konvertál.
Zenébe amit a Zune lejátszik, azt a telefon is. MP3, WMA sima ügy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Outlook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- általános iskolai rendszergazda
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- E-roller topik
- További aktív témák...