- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Itt max te vagy az, aki a maga által elképzelt világot magyarázza... Én tények alapján szoktam érvelni. Azért ne hozzam fel példának a netbookokat, mert most nem arról van szó?
Hát ez jó!
Az mind1, hogy lassan a két eszköz ugyanazt a funkciót látja el, mi?
Veled teljesen fölösleges vitázni, úgyse engedsz a véleményedből, az értelmes vita alapja meg általában az, hogy közelednek az álláspontok...
Az utolsó bekezdésedet meg nem is értem, mit akar jelenteni.
-
manchester85
veterán
"Szimplán arról van szó, hogy ez most egy szűk keresztmetszet és az embereknek éppen ez nem tetszik.."
Mégsem rohangál mindenki 2 hetes üzemidejű telefonokkal, pedig filléres tétel lenne. Nocsak, mégsem az üzemidő a legfontosabb?
Ezen nem nagyon van mit ragozni...
"így nincs azzal semmi baj, hogy az emberek hosszabb üzemidőt szeretnének. Ez még nem nyafogás."
A mai telefonok egy netbook tudásával vetekszenek. E tény ismeretében szerintem elég nagy nyafogás, hogy miért olyan nehéz esténként töltőre tenni egy teljes nap után. Ha másnap délbe kéne, az mindent megváltoztatna?
-
manchester85
veterán
Ez ugyancsak egy elferdített valóság. Mikor mobilt veszel, mindig egy adott korszakból vásárolsz. Azonos korszakon belül meg nincsenek akkora különbségek így pedig könnyű az üzemidőt a fontossági sorrend élére venni. (értsd: kisebb a különbség egy corby és egy iPhone között, mint egy iPhone és 3310 között) Kíváncsi lennék, mennyire lenne fontos az üzemidő, ha 10 évvel ezelőtti tudású mobilokat vennénk alapul, melyek ugyanúgy kielégítik az alapvető mobilkommunikációs szempontokat (sms, telefonálás). Ha ez a legfontosabb, miért nem ebbe az irányba ment el az ipar? Talán, mert nyafogni mindig lehet, hogy ez a legfontosabb, de ha előkapok egy monokróm telefont 2 hetes üzemidővel, a kutyának se kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy óra, két rendszer
- Goddess of Victory: Nikke
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest