- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
krisztianAMG #23 üzenetére
hát, ha akarnák, simán tudtak volna helyet csinálni egy nagyobb akksinak, anélkül, h nőttek volna a méretek...
Persze, ezt akarni is kell.az igaz, h vastagabb az átlag okostelefonoknál, viszont keskenyebb is - a képernyő felbontása vízszintesen is soványabb..
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
manchester85 #18 üzenetére
ahamm.
hol írtam én ezt? hol mondtam? Jaaa, h sehol?
Jaa, h nekem elég lenne ha 2000 mAh-s akksikat tennének a smartphone-okba? jaaaa?! Mekkora növekedéssel kéne számolni? 3-4 mm?
OMFG!MENNYI AZ MÁR?!
Példának okáért az 5800 1320 mAh-s akksija 3,5G-n nálam reggeltől estig bírta. 2000 mAh-val esélyes, h másfél napig is bírná ugyanolyan használat mellett... Mennyivel nőne a telefon térfogata? 10%-kal???? azdesok!
-
bolondember
MODERÁTOR
elszomorító, h ilyeneket kell gyártani - és az még rosszabb, h szükség is van rájuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest