Új hozzászólás Aktív témák
-
Úúúúh, most beleestem a csapdádba. Szóval kezdjük az elején: aki nem tudja értelmezni a címet, annak mi a különbség a két 'toldalék' között? Segítek: semmi. Ugyanúgy nem tudja értelmezni, vagy nem akarja meglátni. Nem fog rájönni, hogy ez nem az a cikk, amire Ő a címből gondolt. És ez volt itt a fő probléma. Mert tök mindegy, hogy melyiket használod; attól még a feljebb olvasható 'Hol van a Linux a cikkből?' vagy a 'Miért ilyen címet adnak neki, ha nem is erről szól?' típusú reakciók ugyanúgy megjelentek volna.
Egyébként ez ellenvélemény volt. Direkt kiemelte, hogy mivel nem ért egyet az eredeti cikk állításaiból, és hogy miért (valamint fűzött hozzá kiegészítéseket).
-
Mi különbség lenne ebben az esetben a "Kiegészítés" és "Ellenvélemény" között? Mindkettő arra utal, hogy egy korábbi cikkre írt reagálás. Aki nem érti ez utóbbit sem (vagy pl. fel sem tűnik neki), az a másikkal sem lenne jobb partnerségben.
Szerintem...
Síp, sííííííp (gumikacsa) -
Úgy látom, neked sem megy az értelmezés. Segítek: igen, ez az írás nem csak és kizárólag a Linux-ról szól! Ez az eredeti Linux-os ("Miért jó a Linux a kíváncsi szemek ellen?" - [link hozzá]) írásra való reakció, illetve javítás. Ezekhez vannak példák Linuxról is, meg 'nemLinux'-ról is, hogy érteni lehessen, miért kell kiegészíteni azt az írást. Vagyis egy-egy állítást kiragad onnan, és felhívja a figyelmet arra, hogy az miért nem állja meg a helyét; vagy milyen csapdába juthatsz, ha nem figyelsz jobban, mint ahogy sejteti az az írás.
-
Szerintem a címválasztás sem szerencsétlen, csak sokan nem fogják fel (bonyolult értelmezni valamit, amin gondolkodni kell egy minimálisat). Ami esetleg mégis szerencsétlen lehet, az az, hogy nincs jobban hangoztatva az elején, hogy ez csak egy kritika az eredeti cikkre (ahogy már írtam, de ahogy még mindig elsiklik felette mindenki).
-
A cikk egy másik ITcafé-s cikkre egy reagálás. Ezért nincs benne annyi Linux, amennyit szeretnél, és ezért nincs benne annyi "Miért jó a Linux a kíváncsi szemek ellen?" dolog - viszont ezért van pár idézetes részre való reagálás (mert azt egészíti ki, azt javítja ki).
(Bocsi, ha már megadták ezt a választ, de nem olvastam végig az összes hozzászólást. Csak már azt látom, hogy Te vagy a 2. - 3. ember, aki felveti, hogy miért nem az van a cikkben, amiről a cikk címe szólna. Pedig az van benne; csak nincs eléggé hangsúlyozva az érintett írás: ez az.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest