- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alchemist
addikt
válasz
szaki26a #140 üzenetére
Mint szakértő, légyszíves értelmezd azt a tapasztalatot, hogy többféle kisebb tool-lal, házirenddel, tűzfallal, frissítésekkel felszerelkezve, de integrált, folyamatosan működő biztonsági rendszer nélkül is éveken keresztül nem kaptam vírust (ismétlem, alternatívan bootoló rendszerből ellenőriztem, amelyen természetesen van integrált vírusvédelem, ugyanakkor nem azon a gépen dolgozom), konzervatív internethasználat mellett.
Elvben persze miért is ne használnék ilyen védelmi rendszert... de többfélét is kipróbáltam és naponta több hamis riasztást is kaptam (ezeknek utánajárni is idő... ehhh), a heurisztika a saját fejlesztéseimbe is belepofázott, önkényesen fájlokat törölt, stb. a Norton, az Avast, a NOD, a Panda, az AVG kész katasztrófa volt... (az előfizetésekre kiadott pénzről már nem is beszélek).
Ugyanakkor jól beállított víruskergetőkkel felszerelt ismerőseim rendszeresen összeszednek mindenféle kórságot, amelyek leírtásáért nyaggatnak időről-időre. Én ebből arra következtettem, hogy a vírusfertőzések kb. +90%-a juzer error eredménye... persze meg lehet győzni az ellenkezőjéről átfogó tanulmányokkal, amelyek - már csak a korrektség okán is - a hamis riasztások, időnkénti erőforrás felzabálások miatti időveszteségeket, bosszúságot is tartalmazzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest