- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem fogod megbánni.
Én a Vista megjelenése körül váltottam linuxra, mert az XP-t megutáltam, a Vistát pedig nem lehetett az XP-hez hasonlóan crack nélkül warezolni. Márpedig pénzem nem volt anno sem Vista-erős gépre, sem Vistára.
Így maradt a Linux. Eleinte hiányoltam a Win pár dolgát, de pár hónap, és 3-4 disztro kipróbálása után rájöttem, hogy mindent (amire nekem szükségem volt) meg lehet oldani máshogy, sőt, sokmindent jobban, egyszerűbben, kényelmesebben.
Ma már lenne pénzem Win-re, és nem is akarnék tökölni a warezzal, de mégsem veszem meg, mert már leszoktam róla. Van élet anélkül is.
Ha a gépem elbírta volna a Vista-t, és lehetett volna XP módjára crack nélkül warezolni, akkor mai napig win felhasználó lennék, és megvettem volna a 7-et, és talán a 8-at is.
De nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest