Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• saril

senior tag

válasz Pug #2 üzenetére

így van nézd meg ha van rá lehetőséged hogy mennyit fogyaszt alap órajelen vagy esetleg alapórajelen és alulfeszelve a rendszered és nézd meg ahogy most használod, számold ki mekkora az eltérés és szorozd be az 1kw áram árával

vagy akár te Reggie0 ha vagytok annyira következetesek hogy bíráltok a tuning vs villanyszámla miatt akkor tegyétek meg ezt nekem vagy bárki aki nem ért velem egyet és ha tényleg 2000HuF vagy alatti a különbség az árban akkor én kérek elnézést.. :R

meg úgy az is megvan hogy a hárdkór gémereken kívül nagyon sok valakinek itt ph-n tuningolva van agyig a gépe holott a gép működési idejéből csekély 10-30%ot tölt olyan programok vagy játékok futtatásával ahol lenne is értelme magának a tuningnak

ne legyen félreértés nem vagyok a tuning ellen én is tuningoltam sokat régebben csak mára beláttam hogy nekem teljesen felesleges ha meg tényleg kell akkor 2db klikk a biosban és át is állítottam de ha már nem kell én vissza is állítom...

(nekem egy 22"-os ledes háttérvilágítású monitorral fogyaszt a gépem nyugalmi állapotban alulfeszelt alap órajeles procival 80 watott ha tuningolok akkor a duplája lesz alsóhangon!, itt jön a kérdés hogy minek?
    csgo-ra wot-ra wow-ra alap órajelen is elég fullhd-ban nincs szükségem arra a +10-20fps-re igaz én ritkábban játszok már..) netezésre és filmnézésre meg elég alapon is, még sok is :C csak minek downgrade-eljek ha már meg van a konfig használom ameddig lehet.. bőven bejár még nagyon nagyon sokáig max csak vga cserét kell eszközölni...

Új hozzászólás Aktív témák