- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
HA nincsenek konkrét adatok akkor mindig a best caset mondja be CEO marketing. És aki ezt nem tudja nem sajnálom.
De a 450-500Kért megvette 2080TI réteget ahogy én látom nem érdekli mennyibe kerül. Mennyit bukik.Nem is érzi, nem is érdekli. Eladta az 500Kért megvett 2080TI karit 200Kért és aznap ott volt a gépében a scalpertől 500Kért megvett 3080. Nem, nem fog január végéig várni, hogy megvehesse 300Kért. Nem árérzékeny. Nem érdekli.
és ha NV jövőre kiadja a 3080TIt ami ver csak +20%ot a 3080ra akkor a 3080at "kótyavetyéli" el. És vesz 3080TIt ha épp nincs boltban akkor scalpertől. 400K helyett 600Kért.
Szóval ha nincsenek konkrét adatok akkor az best case. És a 2080TIt vevő réteg nem árérzékeny.
-
edward2
addikt
Én nem hittem el ezt a kezdetek óta. Egy fórumtárs kommentjére reagáltam, hogy ha van linkje $500-os 2080ti kártyára abból vásárolnék szívesen hirtelen 3 raklappal.
Erre már később leírtam mi az a 3 feltétel ami full kamu.
1. Nem lesz 3070 se amd '3070' $500-ért.
2. Nem lesz a 3070 egyértelműen 2080ti+
Illetve
3. Kapható se lesz jobban egy jó ideig mint a 30xx széria. Az amd meg holnapután kb bejelent. Elérhetőség meg majd... -
Dr. Akula
félisten
"Ha ott a teljesítmény, miért adja olcsóbban?"
Pl. hogy az övét vegyék a konkurrencia helyett.
#319VirsLee: Ugyanaza teljesítmény ugyanazért a pénzért - ebben mi a jó nekünk? Ennyi erővel a másikat is vehetnénk. Most amíg készlethiány van, addig megteszi pótléknak, de amúgy? Mit nyerünk vele? Semmit.
"Eddig 1200 dollar volt egy jo kartya, most ugyanaz a teljesitmeny 500 dollar lesz
Ez miert tunik neked ertelmetlennek?" vs #318Yutani: "Az AMD megszűnt olcsó alternatív gyártónak lenni. Ha ott a teljesítmény, miért adja olcsóbban?"Most akkor megszűnt olcsónak lenni, vagy nem?
-
Alogonomus
őstag
De képzeld magad az NV fanok helyébe. Hosszú éveken keresztül élvezettel "köpködték" az AMD termékeit az NV "köpenye mögé bújva". Na nekik egy néhány hónapnál hosszabb sikeres AMD időszak a rémálmuk, mert:
- vagy maradnak a régi fiókjuknál, de akkor folyton megkapják, hogy köpönyegforgatók, akik folyton csak az erősebb mögé állnak be látszólag, hogy "köpködhessenek" mögüle,
- vagy megpróbálhatják a múltjukat hátrahagyni egy új fiók regisztrálásával, de akkor bukják a rangjaikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces videók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi haladó szinten
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest