- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már rég rájöttem, hogy félreértelmeztem a dolgot. Mondtam, hogy beismerem a hibámat, de nem kell egyből a földbe döngölni, csak mert már 1000000 éve itt vagy a fórumon, lehet ezt normális keretek között is. Képzeld, nekem is tele a tököm azokkal, akik csak benyögnek valamit, mégis segítek nekik ha tudok, mert erre van a fórum. Mivel dolgozom, így munka közben olvastam a cikket, szépen mellé is sikerült, de ezt már az előbb beismertem. Most ne jöjjön, hogy melóhelyen miért nézek híreket, mert teljesen mindegy igazából.
Összegezve igazad van, a stílusod az, amit kifogásolok, dehát ez egy fórum, mindenki azt csinál, amit akar. -
Még valami, már nem tudtam szerkeszteni: nem hinném, hogy a hozzászólásom "pistikébb" volt a Te "barinőm bugyogójás" hozzászólásodnál.
Mindegy, nem akarok kötekedni, ne vedd annak, az igazam védem. Ha megsértettem az önérzetedet, akkor itt mindenki előtt bocsánatot kérek, mert nem ezért járok ide, hogy fikázzak, de az igazamat megvédem akkor is. -
Volt mindkettő fajta telefonom. Viszont új win-es nem, természetesen.
Csak az saját véleményem mondtam, nem pedig mindenki véleményét közvetítettem. Senki nem mondta, hogy igazam van, normálisan is meg lehet cáfolni az embert, nem ? Elfogadom, ha valaki valamit jobban informált nálam, senki sem mindent tudó. Sőt, ha valamiben én vagyok jobban informált, akkor elmondom neki normálisan, nem pedig "hülyevagy, húzz a f*szba" szintű módon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BMW topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS Phoenix GTX 1650 OC 4GB GDDR5 Videokártya
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest