- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meta
tag
Várjuk a win 7-et. Csak nehogy elkapkodják az egészet.
-
Integra
titán
huhh ez a zune még mindig nagyon rendben van design ügyben.. azok a kis fémcsavarok is, az egész elegáns, modern, minőségi. hardver is üt-vág..
ha ilyen pinket adnék a barinőmnek, szerintem ott kiugrana helyből a bugyogójából azonnal, passzolna a pink vaio notijához.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
Nekem még más színben se tetszene, persze nem a külső a lényeg...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
katsam
csendes tag
Nekem tetszik a design, mikor muzsikalejátszót vettem ez is szóba került. MM a zune hd ^^,
-
8nemesis8
veterán
Szerintem addigra nem lesz készen a win7...De majd látjuk. Komoly ez a rózsaszín külső.
-
Enjoy
addikt
Így lenne igazán iPhone konkurens egy WM teló.
Zune támogatottsággal, remélhetőleg egyfajta iTunes szinkronizáló progi lesz.
WM7 meg majd kiderül, de biztos jó lesz, alig várom► més que un club ◄
-
deathtania
senior tag
kinézetileg nincs vele gond, csak mondjuk feketében sokkal szebb lenne. nem tudom, ki találhatta ki ezt a pinket, de megérdemelne egy szívlapátot...
kétfajta win7 ennek meg mi értelme van? ha valaki vesz egy mobilt, akkor munka után nem akarja vajon használni? vagy vegyen simán két telefont? miért nem lehet a kettőt ötvözni, és lenne egy teló, amit munkában is remekül lehetne használni, meló után (vagy éppen közben) meg lehetne rajta filmeket is nézni...[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Ez most akkor woman only edition?
Nem hiszem,hogy így olyan nagy piaca lesz..
Simán zune mobil,több fajta színben.. Minek elnevezni pinknek?A másik meg,hogy most akkor a win mo7nek különböző kiadásai lesznek?
Ez milyen már?
Olyan lesz,mint az asztali win,butított és kibővített verziókkal??We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
nagyúr
Hát, csomagolhatják akárhogy a mobil win fut rajta... lehet elfogult vagyok iphone OS miatt, de volt már mobilwin-es telefonom....
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
BloodRay
veterán
Nézz meg youtube-on egy két videót a zune-ról javaslom.
Én is nagyon remélem, hogy nem csak pink verzió lesz ebből a mobilból.
Arra meg kíváncsi leszek mi lesz rajta. Valahogy kétlem, hogy WinMob 7."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Integra
titán
ja, gecire az vagy, de nemi s ez a baj, hanem hogy ehhez még lusta is, még arra sem veszed a fáradtságot, hogy legalább megnézz pár videot neten, hogy milyen és hogy működik, talán akkor megkímélnéd az emberiséget az ilyen pistike színvonaltól.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
Volt mindkettő fajta telefonom. Viszont új win-es nem, természetesen.
Csak az saját véleményem mondtam, nem pedig mindenki véleményét közvetítettem. Senki nem mondta, hogy igazam van, normálisan is meg lehet cáfolni az embert, nem ? Elfogadom, ha valaki valamit jobban informált nálam, senki sem mindent tudó. Sőt, ha valamiben én vagyok jobban informált, akkor elmondom neki normálisan, nem pedig "hülyevagy, húzz a f*szba" szintű módon.
-
nagyúr
Még valami, már nem tudtam szerkeszteni: nem hinném, hogy a hozzászólásom "pistikébb" volt a Te "barinőm bugyogójás" hozzászólásodnál.
Mindegy, nem akarok kötekedni, ne vedd annak, az igazam védem. Ha megsértettem az önérzetedet, akkor itt mindenki előtt bocsánatot kérek, mert nem ezért járok ide, hogy fikázzak, de az igazamat megvédem akkor is.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Integra
titán
nos, én azt mondtam hogy dög lusta vagy, nem azt hogy hülyefasz. de azután, amit most írtál, akár ezt is mondhatnám
nem igazad van, hanem tipikus szemellenzős szifon ..... vagy, aki most is ahelyett hogy utána járna, nyomja a vakert.
miért? mit kell a szádba adni? felmész jútúbra és megnézel pár videót. meghaldaja a képességed ez a mutatvány? hagy ne legyen már az én bajom.
a szánalmas kis riposzt meg hogy a barátnőmnek mennyire tetszene, ennek meg aztán végképp nincsen ahhoz köze, hogy még meg is jegyzed hogy mert neked szifonod van, te ezt sokra nem tartod.jaj igen, és a kegyelem döfés: a zune mióta telefon? mi köze winmo telefonokhoz?
jó alázni saját magad? mert akkor hajrá, én szívesen olvaslak[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
Már rég rájöttem, hogy félreértelmeztem a dolgot. Mondtam, hogy beismerem a hibámat, de nem kell egyből a földbe döngölni, csak mert már 1000000 éve itt vagy a fórumon, lehet ezt normális keretek között is. Képzeld, nekem is tele a tököm azokkal, akik csak benyögnek valamit, mégis segítek nekik ha tudok, mert erre van a fórum. Mivel dolgozom, így munka közben olvastam a cikket, szépen mellé is sikerült, de ezt már az előbb beismertem. Most ne jöjjön, hogy melóhelyen miért nézek híreket, mert teljesen mindegy igazából.
Összegezve igazad van, a stílusod az, amit kifogásolok, dehát ez egy fórum, mindenki azt csinál, amit akar.[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
Várjuk a win7et, de semmi kapkodás, csak minőségi munka.
Huhh, ez a ZuneHD még mindig üt...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
-
madarasz92
őstag
Nekem tetszik..
Kiváncsi leszek a WM 7-re.. -
rep3at
őstag
Már várom
Forward thinking. كرر
-
moonman
titán
szerintem egyelőre annyi a közös, hogy Windows CE 6.
meg, hogy WM7-ből elérhető lesz a Zune és vica versa.egyébként elég, ha a WM7 már így kinéz, mint a Zune HD felülete, már nyerő lehet. (persze jön majd a köpködés, hogy i-koppintás, mert van benne két animáció, de ugye ezekkel nem foglalkozunk. )
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hát, jót átvenni nem szégyen szerintem.
Ipod sem tökéletes, sőt! Csak egy középkategóriás lejátszó, egyéni EQ nélkül. Lehet szép, jó, gyors, csak épp amiben kellene (zene), ott nincs ott a toppon. Sajnáltam eladni, mert a mostani lejátszóm nem olyan látványos és szép, viszont ott aláz, amire egy mp3 lejátszónak kell: a hangzásban.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
fairi
addikt
beszélnek sok mindent
CE 7-ről tesznek említést lehet elírás.....Kb annyi pletya van az új wm7-ről mint a ájfon 4.0-ról...
Wm7 terén nagyobb a káosz,sok álhír,és sok rémhír közül nehéz kihalászni a biztosat.. -
erdoke
titán
Egyelőre azt cáfolták "titokban", hogy nem futnak a WM6.x-re írt programok. Szerintem a multitask hiánya is kacsa, egy kétmagos Cortex-A9-en vagy egy 1,3 GHz-es Snapdragonon vajon milyen gondot okozhat, ha jól megcsinálják? Még egy átpofozott 5.x-es WinCE kernellel se lenne gond.
Mindenesetre jól adagolják a kulimászt, kezdenek olyanok is érdeklődni, akik már rég temették a Microsftot a mobil OS piacon.(#7) alexan
"kétfajta win7 ennek meg mi értelme van? ha valaki vesz egy mobilt, akkor munka után nem akarja vajon használni? vagy vegyen simán két telefont? miért nem lehet a kettőt ötvözni, és lenne egy teló, amit munkában is remekül lehetne használni, meló után (vagy éppen közben) meg lehetne rajta filmeket is nézni..."A legtöbb cég nem azért rak a zsebedbe 150e Ft-os okostelefont, hogy aztán a 720p kijelzőn 720p-s videók nézésével teljen a munkaidő...
Egyébként a "Business" minimum hardvere is olyan szinten lesz, mint a mai csúcstelefonok, tehát egy átlag DivX nem fogja meghatni, de a kijelzőhöz passzoló WVGA-t is röhögve viszi. Maga az "alap" Snapdragon is 720p képes egyébként, és WVGA kijelzőn annak sincs sok értelme, csak ha TV-kimeneten nézed...A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Lesz olyan plusz, amit a Business vas nem fog bírni (720p kijelző + folyamatos, magas bitrátájú 720p videó), illetve lesz egy ehhez pofásított UI.
A Business-hez meg lesz más. Várjuk ki a végét, üzletileg szvsz akár életképes is lehet.
BTW, a HD2 elvileg a Business WM7-re lesz frissíthető, de ezt a pletykák és a vas alapján nem nehéz megtippelni.A legjobb aláírás a héten
-
rii
nagyúr
nekem nincs szükségem okostelefonra, NokiaE51-em van, de nem a tudása miatt ... szóval nem értem én ezt az "elavul"-dolgot, és főképp, nem kötekedéssképp kérdem ...
.... de ha a szükségek nem követelik meg az új programokat, és azok nem követelnek erősebb gépet, akkor maga a vas miért avulna el?
ha én vennék most egy okostelefont, adott A-B-C-D-E feladatokra, és ezen 5 feladat az elkövetkezendő 5 évben nem fog változni, akkor számomra miért vállna elavultá egy hardware?
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
erdoke
titán
Kezed a biliben. Az a dual core 1,5 GHz-en sokkal nagyobb számítási teljesítményt jelent, és a 3D rész is felmegy 22 M poligonról 80 M-ra.
(#34) rii
Vannak olyan dolgok, amik eszedbe se jutnak, hogy a telefonoddal csináld, mert eleddig annyira kevés volt hozzá a vas. Gondoltad volna, hogy FullHD videót rakhatsz ki a TV-re, vagy egy 3x2 méteres képet vetítesz ki vele, és úgy tartasz előadást? Mindez a közeli jövő...[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
moonman
titán
igen ez így teljesen normális. mi viszont nem vagyunk normálisak, geek-ek vagyunk, akiknek ha egy hónapnál régebbi technológia van a zsebében, az már elavult.
a PC-knél például úgy veszem észre, hogy kicsit megállt a fejlődés, amióta a core 2-vel elérték a 2 GHz-et. a mostani laptopomat is még több évre tervezem használni, pedig nemsokára két éves lesz. egyszerűen nincs szükségem többre, remekül futtat mindent, elvégzi a dolgát. meghát pénzem sincs félévente gépet cserélni. remélem, ezt elmondhatom majd a HD2-ről is.
ettől függetlenül gondolom érted, mire gondolok. aminél van újabb, az már elavult.
-
zack
nagyúr
Mielőtt megvettem az O2-öt már akkor tudtam hogy 1 max. 1,5 évig fogom használni.
Ha kiszámoljuk mennyi baromságra költünk 1 év alatt, akkor az hogy bukunk 50%-ot 1 év alatt egy PDA-n az nem is olyan sok. Mondjuk O2-nél 50-60k, HD2-nél 70-80k. Ez havi szintre lebontva... O2 esetében havi 4,5-5k, HD2 esetében 6,5k környéke. Ahhoz képest, hogy PDA / telefon geek-nek lenni nagy feeling, ez az összeg nem olyan vészes a többi hobbihoz képest. Említhetek párat...pl. sportmotorozás. Ebben még érdekelt is vagyok. Mit mondjak. A PDA csere-bere évente ehhez képest kutya f@sza. Vagy ha autód van, számold ki mennyit költesz éves szinten benyára. Én motorosként májustól-októberig kb. 30-70k közötti értékben tankolok havonta,attól függ hogy városi vakegér vagyok, vagy túrázósba nyomjuk.
Mondjuk nem hinném hogy ősszel rohanni fogok PDA-t/telefont cserélni, geek-ség ide vagy oda, kinőttem már az "úttörő" szerepből. Megvárom a teszteket, és az új modelleket, és sztem 1 év múlva, kb. jövő év március-áprilisában lecserélem, amikor már a biztosra adok ki sok pénzt nem pedig egy bizonytalan kiforratlan dologra.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Én is pont így voltam az O2-vel! Akár ezt a 40-es hsz-t én is írhattam volna.
Én is kivártam, nekem se volt szimpi, ezért is inkább I8910 HD-t vettem...aztán rájöttem mégse lehet olyan rossz, ki kellene próbálni. Így lett az az O2 az eddig használt legjobb PDA telefonom. Persze itt is van apró bosszantó negatívum...kicsit mélyebbre is rakhatták volna a kameravédőt, igaz, karc nincs rajta, de sokszor maszatos. Persze nem akkora probléma, de egyelőre más negatívumot nem tudok, így csak ez van amit túldrámázhatok. Nálad mi nem 100% még HD2-nél?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Logitech Logi Dock Dokkoló
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
- AsRock B550M, Ryzen5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2, 500Gb HDD
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest