Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gusztáv

addikt

válasz zord01 #58 üzenetére

Otthoni, magánfelhasználásra szerintem is elég felesleges 200+kategóriából gépet venni. Tesóm is egy 17" Inspiriont nyúz és még CAD-ban is tervez vele. A munkára használt gépek egy más történet, ott meg kell találni a feladatnak megfelelő gépet. Nálunk a cégnél mindig is a 300e kategóriából vettük a notebookokat és informatikusként látom, hogy egy ennél olcsóbb, gyengébb gép egyszerűen nem bírna ki 3-4 évet egy szervizes kolléga kezei között. A PS, CAD is egy nehéz kérdés, mert a gépigény nagyon függ a kezelt fájlok mértétől, komplexitásától. Mint írtam tesóm tök jól elvan a gépével, míg nálunk a német kollégák most cserélik a féléves M4600 gépeiket, mert kiderült hogy a i5 / 8 giga ram / Quadro 1000M egyszerűen kevés az általuk használt rajzokhoz.

A W8 tabletek az elején valószínűleg nem fognak olcsón nyitni, ha megnézed a specifikációkat mindenki próbált prémium modelleket alkotni: még az RT-nél is erős SOC és IPS panel van mindegyikben. Felbontásban is max iPad 3 és pár Androidos csúcs tablet van velük versenyben. A Surface meg szerintem a többi gyártó terméke felé lesz pozicionálva.

Új hozzászólás Aktív témák