- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Parallaxis #353 üzenetére
Desktop ként milrt nem? Én eltettem az asztalit, ill. Winserver2012-ttőt feltettem, és htpc-ként üzemel.
Core2duo e6400 van benne. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #343 üzenetére
Uppsz, 8. Havit láttam. Bocsi.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Nos, megkaptam a surface pro-mat. Nem egy Sf pro 2, de ez is negypn jó. A súlya egyáltalán nem zavaró. Internetezni kézbenfogva órák hosszat kényelmes szerintem, az aksi idő sem oly borzadály, 3-4 óra hpssza energiatakarékos módban internettel sztem nem oly vészes.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Azért vegyük figyelembe, németbe jobba a megélhetőség, stb. Ott van normális hitel is rá, Nézzétek csak meg a Saturn-ba.
Az 1. gen sf. pro/128GB ver. 749€ ([link])
Azaz, 300*749=224 700Ft
És ld. a hitelezést (ld. Finanzierung) Nem is olyan rossz...na jó + a bill. de az se vészes Odakint!
Édesanyám németbe dolgozik, nem zavar a súlya se. Asus transformerbook t100 se sokkal könnyebb, De kérem. Hogy a francba hűtsenek le ekkora procit passzívan, ha még AKTÍVAN IS TRHOTLINGOL?????Használjatok Transformerbook T100-ast ha passzívat akartok.
És nyugi. Volt a kezemben sima Surface pro, kölcsön kaptam a szomszédtól, amikor kint voltam nyáron németben. Nekem akkor is tetszett!!!4Négy!
Igaz, Magyar MUI-t fel kellett tennem, de Nagyon Jó volt. Még játszani is, tettem rá BT egeret és egy Bill-t, és CS, Cod4&Tsa. szépen futottak, habár némelyiknél vissza kellett venni a grafikát). Ráadásul az áráért egy olyan összerakást kapunk, amit nem sok helyen láttam. Nincs recsegő műanyag, vagy valami gagyi anyag...Kövezzetek meg, Küldjétek rám a maffiát ha akarjátok. az előd is drága, de nagyon is jó az, semmi bajom nem volt. Igaz, a felbontást néhány asztali prog miatt vissza kellett vennem 1366*768-ra, de nem volt nagy tragédia.
PS: Azért off, mert az 1. gen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest