Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
Elnézést, tényleg elragadtattam magam, csak ha már cikkírásra adod a fejed és egy csomó energiát belefeccölsz (mert tényleg igényes, jól szerkesztett cikk képekkel meg minden földi jóval), akkor azt a maradék kis energiát rá lehet szánni, hogy google-n körülnézz a kritikus ügyekben, amikre nem találtál megoldást.
A hozzáértő felhasználók nevében beszélsz és egy hozáértő felhasználónál szerintem alap, hogy ha valamit nem talál akkor nem jelenti ki, hogy nincs is egy fél órás google vadászat nélkül...
Az átlagfelhasználó pedig kifejezetten örül annak, hogy nem terheli minden idiótasággal a program, csak van egy "scan now" gombja és ha bibi van pirosra vált a cucc. Megjegyzem annak ellenére, hogy részemről azért nem teljesen kezdő felhasználó vagyok most én is örülök ennek a programnak. Ahogy írtam az avira engem nem hagyott nyugton a fals riasztásaival. A biztonság pedig relatív és szerintem a legfontosabb a naprakész adatbázis semmint a tesztadatbázisok, mert azok csurig vannak olyan károkozókkal, amik talán az adott adatbázison/tesztfájlon kívül nem is léteznek már sehol a világon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest