- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicusdaniels
újonc
Sziasztok!
Az utolsó teendőnél ezt a részt nem akarja megcsinálni:
"..\7zr a ..\archive.7z * -m0=BCJ2 -m1=LZMA:d25:fb255 -m2=LZMA:d19 -m3=LZMA:d19 -mb0:1 -mb0s1:2 -mb0s2:3 -mx"
és ezt írja ki:
"A megadott nevet (..\7zr) a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként."
És (így) az utolsó parancs sem működik: "copy /b 7zS.sfx + config.txt + archive.7z dotnet_full.exe"
Tud valaki segíteni?
Egyébként én a H:\ meghajtón csinálom a dolgokat (átneveztem az összes parancssori E:\-t).
-
Karajev7
tag
hogy kell másik meghajtora telepiteni a netframeworkot, mert a C-n nincs elég hely.
-
csucsok
újonc
Még egy mirror [link]
-
csucsok
újonc
Sziasztok!
Scriptes (köszi mardel) megoldás alapján csináltam egy 4 fájlos telepítőt. csak 4x kell indítani az a kis kényelmetlenség még elviselhető.
Használjátok egészséggel! -
kisspepe
tag
Én próbáltam ezzel az SNM-el megcsinálni, de pl. dotnetfx35.exe-ből kétfajta van, van amit az oldal ír 190-valahány megás, és van egy másik ha a microsoft download centerbe rákeresel, ami 200-valahány megás, ez már tartalmazza a 3.5 service pack 1-et. Na a 200-valahány megással hibát ír. A telepítőcsomagot elkészíti, de nem telepíti fel, és nem is ír hibaüzenetet, hogy miért.
-
Mardel
őstag
Hi!
Azt nem értem, hogy minek kellett ezt ennyire túl bonyolítani?
Mivel ez az "egyszerű" script mindent megcsinál, amit kell. -
scope2007
addikt
nagyon király a leírás!
de a végleges file megosztását hiányolom én is
ami volt 1 az meg már nem él [link] -
Klasz cikk!
-
Elbandi
aktív tag
van egy RyanVM nevu integrator, azzal mindenfele stuffot lehet integralni a telepitobe (nem probaltam meg). ott van 1.1 es 2.0 csomag, ez adta az otletet, hogy kene egy fullos. valahol a forumban talaltam egy hasonlo fullos packot, de az holland volt. Meg nemvolt meg a "forras" igy nekem kellett kiagyalni, hogy hozom ossze a kesz cuccot. a google meg jo barat
-
Daneey
tag
Megcsináltam; működik.
Itt a link, ha valaki nem szeretne bajlódni vele:
daneey.uw.hu/download/dotnet_full.exeVárhatóan 1-2 hónapig lesz fent, utána törlöm majd.
-
Daneey
tag
Én is megcsináltam.
Látszólag sikerült minden lépés (a fentiek kivételével) sikerült is.
Viszont hiába indítom el az önkicsomagoló exe-t; kicsomagolja magát, de nem csinál semmit.
Belenéztem a dotnet_full.exe fájlba, és ott nem az archive.7z van, hanem a könyvtárak, amik elő lettek készítve a tömörítésre... Vagy ez a normális?
Mindegy; a lényeg a lényeg, hogy nekem valamiért nem funkcionál.
Meg van a hiba; kihagytam pár parancsot
. Mindegy, 1 óra múlva újrakezdem, de a fenti tippjeim még mindig -- attól függetlenül -- érvényesek.
-
Calibos
addikt
Netframework 3 mihez kell
Fél óra mire feltelepülne, sosem volt türelmem végig várni hogy települjön -
Daneey
tag
Még 1 dolog:
Ha az illető nem a C partíción dolgozik, akkor a végén a könyvtárváltásnál (mikor indítanánk a cd E:\dotnet parancsot) akkor egyszerűen nem fog abba a könyvtárra ugrani. Ilyenkor használni kell a /D paramétert:
cd /D E:\...
az E: helyére természetesen bármilyen meghajtó-betűjel járhat. -
Daneey
tag
A javított net 3.5 parancs is még hibás; egy x86 subfolder kimaradt, ez a helyes:
E:\dotnet\7za.exe x -oe:\dotnet\full\Dnf35 E:\dotnet\temp\wcu\dotNetFramework\dotNetFX35\x86\netfx35_x86.exe vs_setup.*
Még 1 korrekció: a cikk elején nem mondod, hogy az exectools.7z is másoljuk a pack könyvtárba, de a végén azok a utilityk is ott kellenek, hogy legyenek abban a könyvtárban!
-
válasz
infectedmann #19 üzenetére
1etértek.
-
Kamusoma
csendes tag
Nem tennés fel a kész progit valamelyik filemegosztóra?
Lécci, lécci, lécci....
pld.:rapidshare
-
-
Ryu77
aktív tag
Kövezzetek meg de ez a .net mihez kell?
Régesrégen volt ATI kártyám és egyszercsak kérte egy új driver aztán nem akart működni, amit leszedtem (.net) az nem települt fel én meg abbahagytam a szenvedést és használtam a régi kezelőfelületes drivert de nem sokáig mert eladtam (9700Pro AIW volt) azóta meg nVidiát használok. Szóval mikhez kell még ez a bigyó?
Lehet nekem semmihez? -
Gitros
aktív tag
Érdekes... mecsináltam, sikerült. DE...
Kipróbáltam és sajna nekem csak az 1.1-est rakja föl... a többi nem kerül telepítésre
Ötletek?
Uff Gitros voltam...
-
Igazad van. Valószínűleg az volt. Az üzenetben található piros kör, benne a fehér x-szel arra késztetett hogy a főcím elolvasása után ráhasaljak az enterre.
Aztán meg a shutdownra. Hogy már szegény pda-kra is beférkőzött ez a marhaság. Gr.Mod.: Oké, de nekem csak wm2003-am van. És próbáltam felhajtani rá a compcact framework-öt, de azt találtam a Microsoft oldalán, hogy már nem van ilyen mer' régi és mer' úgy állunk hozzá hogy dobdelvegyélújat.
Aztán az is lehet, hogy én vagyok hülye az Ms oldalához.
-
moonman
titán
válasz
FoxiestFox #1 üzenetére
Visual Studio nem hiszem, hogy bárminek a futtatásához kell. az inkább Visual Basic runtime lehetett. amúgy Windows Mobile 6.0-ban már benne figyel a Compact Framework 2.0.
a programok már csak ilyenek, saját környezetükben szeretnek futni. gondolom a Java-t is utálod. (én igen)
-
moonman
titán
1.0 és 1.1 nem kell, elavult és alig használja valami, fel kell tolni a 3.5-öt, abban benne van minden 1.1-nél későbbi. Vistában meg eleve ott figyel a 2.0, 3.0.
-
-
A 3.5-ös .NET kicsomagoláskor némi problémám támadt:
C:\dotnet\pack>c:\dotnet\7za.exe x -oc:\dotnet\full\Dnf35 dotnetfx35.exe vs_set
up.*
7-Zip (A) 4.57 Copyright (c) 1999-2007 Igor Pavlov 2007-12-06
Processing archive: dotnetfx35.exe
No files to process
Files: 0
Size: 0
Compressed: 206692864Mi (nem) történt?
MOD: közben belenéztem a dotnetfx35.exe file-ba, ott jó mélyen van egy általad is említett file, de az csak 6 mega...
-
-
Ez rosszabb mint a Linux alatti csomagfüggőségek. Legalább akkor a 3.-as feletti telepítőkbe integrálták volna a régebbi verziók telepítőit is...
LOL
-
Mindigis utáltam ezt a rohadék .NET dolgot... már van fent vagy 5 féle, de még mindig nem elég neki.
Múltkor akartam telepíteni valami időjárás-progit pda-ra, és mivel xp-n át akarná tenni magát, kell neki az akármilyen net framework.. leszedtem, kell neki a compact framework... leszedtem, kell neki a visual basic nemtudommi. Itt hagytam rá... Pedig jópár éve nincs semmi ami felidegesít xp alatt, de ez betett.Mod: Egyébiránt a cikk hiánypótló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest