Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• moonman

titán

válasz Integra #158 üzenetére

"vagy 2 tucatnyi app fut. de minek? calendar. minek? majd lenyomom az ikonját és megvárom amíg betölti."
    hogy ne kelljen megvárnod. prefetch Android módra. :) a kérdés csak az, flash memóriáknál van-e érzékelhető különbség, illetve ha ramban van, nem fogyaszt-e többet.

"ez a legutóbb elindított 6 alkalmazás az a 6 alkalmazás ami még aktív a rendszerben? vagy lehet ennél több aktív is?"
    igaz, rosszul emlékeztem, nem a gyakori hatot, hanem a legutóbbi hatot mutatja (Microsoftos berögződés :) ) ez a két lista sokszor megegyezik, de úgy tudom, csak hatot mutat, pedig több is fut(hat) egyszerre.

továbbra is egy WM6-szerű taskkezelésnek örülnék, kicsit kevésbé agresszív memóriamenedzserrel, de az sem tökéletes, én is htc task managerrel használom.

törölt tag

válasz Integra #158 üzenetére

task managerből van olyan, ami tud auto-kill-t (én ezt használom), ez a képernyő lezárásakor kilövi a "feketelistás" alkalmazásokat (meg a taskpanel szerintem időnként magától is, mert amióta feketelistáztam benne, azóta nem láttam a corporate calendar-t, amit más ilyen cuccokban kézzel kellett folyton gyilkolászni az auto-kill ellenére is). illetve láttam már marketen olyan progit, amivel elvileg a startup progikat lehet testreszabni, de nem mertem feltenni, mert panaszkodtak rá a kommentekben, hoyg nem működik rendesen, meg tönkrevágja a rendszert.
    amúgy rootolt telefonon ha a /system/app könyvtárban kitörlöd vagy átnevezed a számodra szükségtelen .apk fájlokat, akkor eltűnnek a menüből, és nem is indítja őket a teló.

a legutóbb indított 6 alkalmazást félreérted. ennek semmi köze ahhoz, hogy jelenleg mi fut a telefonon, ez csak egy lista, mint mondjuk windows-ban a startmenüben is van ilyen, vagy a legutóbb használt dokumentumok listája. innen nem is lehet egyáltalán kilőni semmit, ha rákattintassz, akkor előtérbe hozza / elindítja csak azt a programot. továbbá az sincs limitálva, hogy hány dolgot futtathatsz egyszerre, vagy legalábbis én még nem futottam ilyen korlátba. de ezeket csak külsős task managerrel tudod igazán jól kordában tartani.

Új hozzászólás Aktív témák