Hirdetés
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Most nekem kínai valami, vagy az iPhone alatt a Mail és a Safari (meg AppStore, meg mittomén) akkor is fut a háttérben, amikor a Home-al kilépsz, és közben akármit csinálsz (bekapcsolt Push Notification-nél jelez is, ha levél gyött). Ez nem multitask?
Tudom, a JB máglyára való dolog, de a Kirikae nevű progival bármit bármikor futtathatsz a háttérben (de tök felesleges, mert - mint mondtam - a böngészőből/levelezőből nem lép ki alapból sem, futnak a háttérben)
Hogy kicsit ON is legyek: ha hasonló, "hamis" multitask lesz benne, hát bánja a kánya.
edenyke: utoljára a Playstation 1-nél csináltam ilyen CD cserés mókákat, hogy más szóljon a játék alatt. Nekem nem fontos, azért van zene a játék alatt, hogy az szóljon. Persze elfogadom azt, ha valaki saját cuccot akar hallgatni, az öcsém is a saját tüc-tüc mókáira szokott NFS-ezni

-
Scenic
tag
Az esetek 80%-ban email-ből email-be másolok részeket, számlaszámokat, árajánlat szövegeket, a maradékban email-ből szövegfájlba.
Multitask? Nimbuzz, email kliens, böngésző (tudom az lesz a WP7-ben), call filter, ebook, ritkábban navigácó, stb. Ha pl ebook-ot olvasok és jön egy mail-em, nem szeretném az egész szoftvert újraindítani, mint mondjuk az iPhone-nál. Engem ez rettentően zavart!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házimozi belépő szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest