Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ZooLee

senior tag

válasz eldiablo #53 üzenetére

Te jó ég. Ezek melyik bolygón élnek? :W
    Pont a lényegét veszti el az OS...

Ugyanmá'... egy telefon OS lényege nem a (hagyományos értelemben vett) multitask pláne a copypaste, hanem a stabil, gyors, kényelmes, könnyen kezelhető felület.

Tudom, hogy nem szép dolog, de iPhone fan-ként igazából most eléggé röhögök a MS vérfanokon, akik habzó szájjal szditák és fikázták az iPhone-t eme két dolog hiánya miatt...

Azokat viszont sajnálom, akiknek tényleg iroda volt a WinMo, mert nekik tényleg számíthatott ezen funkciók megléte. Viszont ennek ellenére szerintem nagyon sikeres lesz a WinPho 7, mivel "butább" (nézőpont kérdése) lesz, de az egységsugarú júzernek (aki nem hogy nem használja a C/P-t, de azt se tudja, hogy mi az) sokkal jobban be fog jönni, és ezek sokkal többen vannak, mint a vérfanok vagy irodások.
    Tetszetős felület (szerintem), gyors, jól használható, élmény használni (ismét csak szubjektív, nekem tecc) el tudja adni magát. Főleg, ha tanultak az Apple hibáiból, és a Push-t nem hagyják ki alapból, hanem már az első verzióban benne lesz, szintúgy a fontosabb alkalmazások mint pl. navigáció megfelelő kezelése. Ha emelett tényleg megmarad a 6.5 vonal a klasszikus WinMo funkciókkal, akkor az üzelti felhasználókat is megtarthatják...

Z.

Új hozzászólás Aktív témák