- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Te jó ég. Ezek melyik bolygón élnek?
Pont a lényegét veszti el az OS...Ugyanmá'... egy telefon OS lényege nem a (hagyományos értelemben vett) multitask pláne a copypaste, hanem a stabil, gyors, kényelmes, könnyen kezelhető felület.
Tudom, hogy nem szép dolog, de iPhone fan-ként igazából most eléggé röhögök a MS vérfanokon, akik habzó szájjal szditák és fikázták az iPhone-t eme két dolog hiánya miatt...
Azokat viszont sajnálom, akiknek tényleg iroda volt a WinMo, mert nekik tényleg számíthatott ezen funkciók megléte. Viszont ennek ellenére szerintem nagyon sikeres lesz a WinPho 7, mivel "butább" (nézőpont kérdése) lesz, de az egységsugarú júzernek (aki nem hogy nem használja a C/P-t, de azt se tudja, hogy mi az) sokkal jobban be fog jönni, és ezek sokkal többen vannak, mint a vérfanok vagy irodások.
Tetszetős felület (szerintem), gyors, jól használható, élmény használni (ismét csak szubjektív, nekem tecc) el tudja adni magát. Főleg, ha tanultak az Apple hibáiból, és a Push-t nem hagyják ki alapból, hanem már az első verzióban benne lesz, szintúgy a fontosabb alkalmazások mint pl. navigáció megfelelő kezelése. Ha emelett tényleg megmarad a 6.5 vonal a klasszikus WinMo funkciókkal, akkor az üzelti felhasználókat is megtarthatják...Z.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest