- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
watchfun
tag
Üdv! Nem tudom, hogy ez bug vagy feature... Ha 15-20 percnél hosszabb ideig netezek, a telefon nagyon felmelegszik és elkezd fagyni. Először csak a görgetés válik darabossá, aztán egyre hosszabb ideig laggol, majd nem reagál az érintésre/gombnyomásra. ilyenkor a kijelző a beállított idő után szépen elsötétül, majd ha nem nyúlok a készülékhez, 5-10 perc alatt szépen visszahűl és lehet tovább használni. Display Dock-ot használva nincs ez a tünet, bármennyire is felmelegszik a készülék, használható marad, még csak nem is lassul be. Már a szilikontokot is levettem róla mert arra gondoltam, hogy ront(hat)ja a hűtés hatásfokát, de nem javult. Másnál is előfordul ilyen?
Ha filmet nézek, még csak nem is langyos a hátulja, kizárólag netezéskor fordul elő és csak akkor, ha a készüléken netezek. Akár Display Dock, akár WiFi-n megosztott netkapcsolat, a hiba nem jön elő. -
watchfun
tag
válasz
Gabesz84 #2052 üzenetére
Igazából nekem csak exponáló"gomb" kellene, már útban van felém egy ilyen .
Androidhoz 2-300 Ft egy BT expógomb, de sajnos az nem jó Windowshoz. Az Áruházban van egy hangra aktiválódó exponálási lehetőség, de a magyar nyelvi beállításokkal nem tudtam működésre bírni... -
watchfun
tag
Üdv! Van valami tapasztalat a bluetooth-os exponálógombokkal? Van ahol azt írják, nem megy, máshol azt, hgoy a Windows10 támogatja, van ahol azt, hogy csak a Lumia Selfie-vel használható... Igazából nem ragaszkodom a BT-hoz, csak valami távkioldót szeretnék és a headset gombjára nem exponál, mint az adroid-nál.
-
watchfun
tag
válasz
Gabesz84 #1990 üzenetére
Nem biztos hogy tudja de úgy emlékszem a 930 tudta, meg az androidon is van ilyen. Igazából nem nagy probléma ha nincs de kellemes, hogy "vakon" le lehet tenni a beszélgetés végén.
A bekapcsoló gomb másnál is beljebb van min a két hangerőgomb?
(most hogy ezt a bejegyzést írom ámulok el, mennyivel jobb a prediktív szöveg mint bármi más rendszerben... ) -
watchfun
tag
Üdv! Mai nappal egy 950XL-lel visszatértem az ablakos rendszerhez, képtelen voltam megszokni egy Samsung Note 4-est...
Lassan "belakom" a telefont, csak egyet nem találok: a bekapcsológomb megnyomásával a folyamatban levő hívás bontása. Tényleg nem tudja a készülék vagy csak szokás szerint megint úgy eldugták valahová az opciót, hogy nem bukkanok rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest