Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem értem miért rám akarod húzni az erőlködést folyton, mikor én csak a te erőlködéseidet cáfolom hozzászólásról hozzászólásra... de tényleg, kezd izzadtságszagú lenni a dolog, úgyhogy én ezzel itt be is fejezem veled.
S6 Edge+ból amúgy a sima fekete 32GB-os 699 euró. Ezzel szemben a 950XL még mindig 590+dock. Szerintem nem kell tovább próbálkoznod mindenféle akciós árakat, meg kínai dingdongokat keresni amik SZERINTED egy lapon említhetők a 950XL-el.
Amúgy nálad hogy teljesít a 950XL? Mert gondolom van, és kitapasztaltad, ha már ennyire kerek perec véleményed van róla. Bár a sziamius hasonlatod után afelől is vannak kétségeim, hogy a tesztet végigolvastad egyáltalán.
-
confuser
senior tag
Ez irgalmatlan hülye megoldás. Minek vennék phablet-et, ha 4" kijelzőt akarok bámulni? Egy vicc ez a megoldás, kivéve a gombok oldalra helyezhetőségét. Az egykezes mód csak arra a rövid időre kell, amíg a kijelző tetején lévő gombokat megnyomod, nem hosszútávú megoldásként. És egyébként így kisebbek lesznek a gombok, ráadásul még mindig elég "messzire" kell átlósan nyúlni. Nem látom, hogy ez egy jobb megoldás lenne, mint a W10M-é (de legyünk őszinték, ez az iOS megoldása).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest