- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbware
senior tag
Hát pedig nekem szar a telefon és olyankor csinálja a bugokat, amikor a legjobban kéne, pl fényképezés közben ment egy képet vagy fél óráig? ez mi a f.szom? csak restart segít! Hiába vittem vissza, cserélték, vagy csináltam HR-t ugyanúgy rossz maradt.
60%ról lemerül 1 óra alatt, mert az edge fut a háttérben??? Iphonenál nálam ilyen nem volt, még ez az akksi hiba sem, de ha utána olvastál volna, 5, 5s, 6, 6s, és bizonyos első szériás 7eseknél volt ez a probléma, de csak ha felraktad a 10.1.1-et és ott sem mindenkinél. DE visszavitted és kicserélték a telefont INGYEN, MSnél ilyenre azt mondják reseteljél, ja mert annyira sok időm van újból beállítani a telefont!!! BTn átküldenek pl 50 képet, mind az 50 képnél egyesével le kell mentenem!!! Mi a f.szom ez, ha nem idegesítő?Én pedig mindenkinek ajánlottam a MS telefonokat, mert jó volt, de többször volt rossz és olyan dolgokról kellett lemondjak, vagy nem is tudtam használni, ami nálam sajnos a negatív élményt gazdagította.
Igen megvettem 250ért az Iphone telefont, DE ha bármi bajom van cserélik, minden működik rajta teljesen jól és úgy ahogy én akarom minden megkötés és háttér program nélkül, 1-2 furcsaság volt az elején, amit szokni kellett, de működik és nem órákig keresgélni a semmit mondó gépházban... És ami a legjobb, hogy olyan funkciókat tudok már használni és ingyen beszélni másokkal, amit a MS és DROID alatt csak külön program kíséretében sem tudtam volna megtenni, hacsak nem az illető feltette! (pl. VIBER, SKYPE) pl a skype és vibernél vagy megkapom az üzenetet, vagy nem, de inkább nem. Facebook az maga a pokol, dög lassú, akkor már inkább a böngészőjét használom, ott még úgy ahogy elmegy, de ez az edge is érdekes. Semmit sem jegyez meg, vagy ha mégis, azt pont nem kéne
Ja és más böngésző nincs 2016ban!!!
Egyedül ami jó volt az a levelező programja, legalábbis azt hittem, ez az etalon, de pl ha törölni szeretnék 40 spamet, kijelölöm őket, majd kb 5-10mp várakozás, amíg a telefon dolgozik
Ja és mit csinál az állatja, nem azokat törli ki amiket kijelöltem, hanem random... Hát köszönöm!!! Még szerencse, hogy exchange alól vissza tudtam hozni a levelezésem!
Én nem lebeszélni akarlak titeket róla és meggyőzni, mert én aztán teljesen Apple ellenes voltam, de azt kell mondjam meggyőzött, sőőőt, gondolkodom laptopon is, mert ismerősnél láttam, megcsodáltam és bazd minden működik nem kell ezt-azt telepíteni, állítgatni, hanem ott van és megy!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HP 635 laptop eladó
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest