- Nem lesz Xiaomi 16
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
ForRedGlory #706 üzenetére
hmmm... van benne valami
-
gretzky77
veterán
válasz
Rendben legyen igazatok! Legyetek szívesek elárulni akkor mi a jó nekem, mit vegyek ha így tudjátok? Szerintem elég világosan leírtam a hirdetésben a dolgokat ill a blog bejegyzésem is erről szól,de biztos át akarok valakit b@szni azért adom amúgy el mert szar fos az egész telefon meg rendszer de csak magamat győzködöm az ellenkezőjéről!
Szép estét innentől no komment itt, mert úgyis csak hazudozom,meg ámítom magam!
-
thxer
aktív tag
válasz
Nekem nincs fent hirdetésem sehol, és eszem ágában sincs eladni.
Tisztán belakott rendszerrel nincs probléma, a másikat én is megtapasztaltam tegnap, mert a WDRT-s firmware frissítés utána az előtte frissen belakott W10M-es mentést visszaállítottam, és egy sz*r volt, nem indultak el appok, lefagyott a billentyűzet miatt, kilépkedett az edge, úgy hogy akinek ilyen bajai vannak, az nyomjon egy HR-t, és ne állítson vissza mentést. Utána egyből Store indítás, és le kell frissíteni az alkalmazásokat, majd újraindítás és semmi baja nem lesz a telefonnak. A kapcsolatok, sms-ek, email-ek így is megmaradnak, viszont így semmilyen fagyás vagy hibaüzenet nincs, -
jacis
nagyúr
válasz
Pont ezt akartam megírni én is
Van valami csavar a dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem lesz Xiaomi 16
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- Battlefield 6
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest