Hirdetés
- Motorola Fold?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
+1!
Kicsit sem szomorú az MSre nézve, hogy bizony elég sok embertől olvasom, hogy inkább visszaküldi az említett okok miatt. Szerintem ez mindent elmond a 950XL-ről!Egyébként nekem is Nexus 6P lett utána és nagyon nem bántam meg. Ég és föld a kettő.
(#385) MartOOn
Azért ez nem ugyanaz. Jóval fejlettebb és használhatóbb a dolog csak az a baj vele, hogy 1st gen a dolog. Azaz hatékonyságra és megbízhatóságra olyan mint kb. az 5s-ben az első gen. ujjlenyomat olvasó. Működik csak néha lassú és nem is mindig ismer fel. Ezt a sebességet és hatékonyságot pedig lelépte a konkurencia. Tessék csak megnézni a 6s Plusban lévő TouchID-t vagy a Nexus Imprintet. Egyszerűen megint le van maradva az MS.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest