- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
kNa ja erről ez jut az eszembe, aztán tessék, a Microsoft egyre lejjebb csúszik, amennyire előremutatóak voltak, annyira hulladék lett a cég, én nem szeretem az apple-t, de hát a tények:
Most ballmer vagy egy mocskos nagy troll, vagy a Microsoft egy nagy ...... az elmúlt 10 évben.
Hiába felébredt az ember, visszatért a valóvilágba:
Szerintem ebben igaza van, az MS-nek nem megy a mobile....
(#4) woland_y2k
Tehát ezzel azt akarod mondani, hogy az MS a szokásához híven nem érdekli, a normális használat, Most burkoltan lesza....-oztad az MS-t mint gyártót, mivel ezt az MS gyártatta konkrétan. Szóval értem én, csak ha már kiadnak valamit, akkor nem kellene megmagyarázni, hogy ez gyártóspecifikus ezek szerint az MS nem képes/ akar ebbe pénzt fektetni? Mondjuk nem estem hasra a Windows 10-től sem, ha csak ennyi telik a föld legnagyobb programozó bázissal rendelkező cégétől az nagy baj. Ballmernek igaza van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest