Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrCsiT

addikt

válasz bluemirage #1713 üzenetére

"Ami a lényeg, hogy a páromnak javaslom, hogy butafonról L650-re váltson" - ne javasold, csak miután kézbe fogtad a kiváló 650-est.. én kb. sírva-röhögve tettem le, miután meg sikerült nyomkodnom a Vodánál kitett példányt:
    - a fotókon szépnek ható fém elem/díszítőcsík a telefon szélén, élőben jóval keskenyebb, mint ami nekem a fotókon átjött, de a legnagyobb probléma, hogy az a példány amit fogtam, olyan éles szélekkel rendelkezett, hogy vágta a kezemet.

A többi WP közös tulajdonsága, hogy
    - a magyarítás annyira gyenge, hogy magyar névkonvenció szerinti ( olvasd: Vezetéknév [szóköz] Keresztnév ) megjelenítési beállítás nincs a telefonkönyvben;
    - a felhasználói programok jóval funkciószegényebbek, mint a droidos társaik (lsd. Fitbit app az okosórához, ami droiddal jelzi a bejövő hívásokat, WP-n nincs lehetőség ezt bekapcsolni ; lsd. Viber, aminél jóval nagyobb testreszabhatóság van egy droidos eszközön; lsd. Synology app-ok, amikből olyan is van, ami nem is létezik WP-re) vagy egyszerűen nem léteznek;
    - a magyarul reklámozott 950 és Cortana a reklámmal ellentétben, egyáltalán nem tud magyarul, tehát ANGOL (wtf??) nyelv és területi beállítás mellett menne, de akkor meg a térkép programok nem működnek, a WP 10 Prev. topicban olvasható tapasztalatok szerint;
    - egyáltalán nincs hangprofil lehetőség, hogy váltani tudnék 1-2 gombnyomással csendes, benti és utcai hangerőmód között;
    - felettébb idióta módon, az értesítési és a csengési hangerő közös szabályzással bír, tehát, ha az utcán meg akarom hallani, ha hívnak, akkor nyilván 9-es hangerejű jelzést kérek a bejövő e-mailekről, az egyéb értesítésekről.. agyament.

azaz, a felhasználói élmény, jóval gyengébb, mint a többi platformon. A "belassul-e a telóm", vagy a "Jaaaaa, hát azt ezzel nem tudod megcsinálni" közül, még mindig nem a 2. a jobb választás, szerintem..

Alap telefonálásra alkalmas azért a WP-s eszköz.

Mondom ezt úgy, hogy WP 830 tulaj vagyok... még.

Vennék-e műanyag 950-et? EZZEL a darabokban lévő, majd egyszer működő WP 10-el? Nem tudom..

Új hozzászólás Aktív témák