Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • p0lip

    tag

    Sziasztok!
    Nemrég vettem egy 950-et. Gondoltam megosztom tapasztalataimat.
    Szóval a készülék szép állapotú és összességében rendben működik.
    Persze nem tökéletes, két zavaró dolog azért akadt vele. ;)
    Az egyik, hogy az akku alacsony töltöttségiszintjénél fotózás közben, ha vakut is használtam lefagyott. Megcsináltam a WDRT-t és ez megoldotta ezt a problémát.
    A másik probléma az akku volt...
    A telefont a gyári akkujával és egy párhónapos utángyártottal vásároltam. Üzemidőben gyakorlatilag azonosak voltak, magyarán hamar merült mindkettő.
    Amit még megfigyeltem, hogy nagyon gyorsan feltöltődött mindkettő és közben határozott melegedést produkáltak, ami az akkufedélen is jól érzékelhető volt. Rendeltem egy gyári aksit, ma megjött és behelyeztem. Ez olyan 11:15 környékén volt és 51%-on állt bekapcsolás után. Este 21:40-re merült 16%-ra, ekkor raktam fel töltőre és 23:50-re érte el a 100%-ot. Az hozzátartozik, hogy egyéb elfoglaltságom miatt nem sokat piszkáltam, elküldtem 6 emailt, csináltam pár fotót, kis viber, pár perc böngésző és kb. 50 perc telefonálás. Ami feltűnt, hogy sokkal hosszabb lett a töltési idő, előtte kb. 1 óra 10 percig tartott, ami most 2 óra 10 percig. A másik, hogy gyakorlatilag semmit nem melegedett töltés közben. Kíváncsian várom, vajon az üzemidő is ilyen pozitívan alakul?!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák