- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistvan68
tag
válasz
Francia91 #7128 üzenetére
Szia!
Én áprilisban vettem bele az eBay-ről az akkut.Ugyanolyan mint az eredeti volt,made in Vietnam felirat,egyéb azonosítók is.A régi,ami januárban volt 2 éves, tökéletesen működött,de tartaléknak gondoltam veszek egyet,pláne 3.000ft-ért.Nekem bejött.Az üzemidő ugyanolyan mindkettővel.1 napot bőven kibír az én használati módommal.Nincs wifi,bluetooth,gps csak ha kell,fértzkönyv,mesenger.Viszont net és telefonálás igen.Így kb 35-40 óra után lesz 15-20%-on.
Nekem a töltés is hasonló.15-20%-ról kb.1,5 óra alatt tölt fel 1A-es töltőfejjel.Vezetéknélküli töltőn ez lassabb.
A túlzott melegedés töltés közben az akku csatlakozói miatt lehet,amiről egy fórumtárs korábban már írt.Ő javította ezeket egy Nokia care-ben.Az akku csatlakozóinak pici csavarjain kell húzni fél, esetleg picivel nagyobb fordulatot és ez megoldódik.
Valószínűleg az újabb akkuknál ezt már megoldották gyártás során,mert nekem az újnál is szorosak voltak a csavarok,mint az eredetin.
Egyébként 2.900mAh szerintem nagyon kevés ehhez a telefonhoz.3.500mAh lenne az ideális.
Jelenleg amire én használom megfelel.A kamerája nagyon jó,mind fénykép,mind videó terén,a kijelző nagyon szép.Üdv.István
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest