- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem lesz iPhone 19
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
MK-val dolgoztam én is éveken át, még a HM-es időszakomban. Laza 30 kg körül volt a táska amiben a cuccai voltak. Tényleg egy nagyon jó gép!
Anno megakartam venni, de mondták, hogy nem lehet...
Ha meglenne, az biztos, hogy pihenne és majd az utódom örökölné meg.
Mobil téren valóban stagnálás van. Túl hamar lőttek el mindent. Most ugye a VR dolog amivel próbálkoznak, de inkább kevesebb, mint több sikerrel.
Persze ugyanez volt anno a 3D-s fényképezővel.
A 3D-ből mára maradt a nyomtatás, ami nagyon jópofa, de annyira nem akarnak otthonra az emberek.
A másik nagy hiba a mobil piacon az ár! Mire megszokta a nép a 120-150 rongyos cédulát, utána most 200-300 rongy vágja pofán az embert. A fizetés pedig ehhez nem igazán nőtt... Így hiába a drága csúcsmobil, a kör vége egy baromi nagy áresés lesz.
Mondjuk azt jegyezzük meg, hogy mostanság igen csúnya hibákkal jönnek ki telefonok!
Kigyullad, szarul fényképez, fagy, stb..
Akksira ment ígéret, hogy milyen jók lesznek. Ez is elmaradt!
A processzor magjainak illetve a RAM száma lassan az egekben lesz, miközben erre csak az alaprendszer miatt van szükség. Effektíven alkalmazás nem nagyon hajt meg 6-8-10 magot, illetve 4-6-8 GB ramot.
Még annyi, hogy a kijelzőknek mára olyan brutálisan masszívnak kellene lenniük, hogy baltával sem lehetne szétcsapni. No, én ezt nem tapasztaltam...
Nem kevés olyan csúcstelefonom volt, amik tesztben marha jól néztek ki. Kalapáccsal verték, meg ilyenek. Ahhoz képest nekem karcos lett a kijelző szinte a semmitől. Nem ejtettem le, nem pakoltam mellé kulcsot. Maximum a farmer gombja okozhatta. Viszont vicces, hogy egy zsebbe rakott telefon a tesztek után nem lehetne karistos. Úgyhogy azóta megy fel az üvegfólia, ami nagy kampány nélkül érdekes módon bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 256GB mist blue párakék független Apple 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest