- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi012345
őstag
válasz
Zoli-bácsi #1688 üzenetére
Én erre sosem figyeltem és nem mozgott.
-
matyi012345
őstag
-
matyi012345
őstag
Nektek amúgy mennyire fluid a rendszer? Nekem az FB messenger pl van hogy 10 másodpercig tölt. Sony Z1-en ez azonnak megtörtént, pedig legtöbben azt írják hogy a WP alá nem kell vas.. most akkor mégis?
-
matyi012345
őstag
válasz
juhasz22 #1586 üzenetére
Köszi, megnéztem és tudtam módosítani az aktív időszakot. Remélem nem fordítva kell értelmezni. Talán elintézi magának éjjel 2 és 4 között legközelebb, lehetőleg szépen csendben. Hát nem, én az FB-t kilőttem, skype fent sincs, 4G-vel semmi előnyt nem tapasztaltam sebességben 3G-hez képest.
-
matyi012345
őstag
válasz
juhasz22 #1584 üzenetére
1 napos?
Hát nekem nagyon nem egy napos. Z1c-m tudta az 5 órát, szoktam SOT-ot nézni ott, és érzésre nekem ez hasonló.
Viszont lett egy nagyon nagy problémám, ami bizony feldühített. Most írta ki a telefon, hogy újra kell indulnia és vagy most indítom újra, vagy 23/41-kor újraindul. Ez marhajó, csak nekem 23/30-24/00 körül nagyon fontos, hogy elérhető legyek, de a nap többi időszakában is vannak olyan helyzetek, hogy az élet megállt körülöttem ha ennek eszébe jut újraindulni
Ezt mégis ki hogyan gondolta hogy ez így rendben van? Ha erre nincs megoldás akkor eladó egy Lumia 650 1 hetesen, fulldobozban
-
matyi012345
őstag
Ez jól hangzik, szerintem nálam menni fog a két nap. Most 51-re merült, de azért ma sokat piszkáltam. Amúgy éjszakai némításra van valami progi mint androidon? Mondjuk egy olyan véletlen megoldásba belebotlottam, hogy a mail.ru alkalmazással szinkronizálom az emaileimet és ebben a progamban be lehet állítani, hogy bizonyos időintervallumban ne szóljon hangosan ha email jött. FB nem érint, azt kilőttem, hívás meg mindenképp maradna. Szóval ez nem rossz így. Amúgy nem sikerült a gyári appal szinkronizálnom a gmailes címemet. Mi lehet a gond? Kiszolgálóhoz mit kéne írnom? Jelenleg east.outlook.com van beírva és be van kapcsolva a szinkronizálás.
-
matyi012345
őstag
Nektek hogy bírja az akksi? Én ma reggelre töltöttem fel teljesen mert tegnap vettem és 68% on van sok nyomkodással
. Remélem a két nap idővel beállítható. Úgy tudom kell pár feltoltes lemerites mire eléri a maximális kapacitást.
-
matyi012345
őstag
Arra van valakinek ötlete, hogy miért adtak hozzá ilyen gyenge töltőt? Valami újfajta akkumulátor van benne amit nem szabad erősebben tölteni, vagy mi az oka?
-
matyi012345
őstag
Nem tudom mi lehetett a gond. Leraktam a telefont és egyszer csak szólt, hogy kész a telepítés. Azóta minden felmegy egyből. Mielőtt próbáltam letölteni az appokat, volt sok másik ami frissítésre várt. Lefrissítettem mindet és utána lett jó. Lehet, hogy volt összefüggés a két dolog között, bár elvileg nem lehetne.
-
matyi012345
őstag
válasz
matyi012345 #1554 üzenetére
Megoldódott, tárgytalan.
-
matyi012345
őstag
Üdv!
Mai napon vettem én is egy ilyen készüléket. Az első gond már elő is jött: Nem tudok letölteni az áruházból. Be vagyok jelentkezve, a letöltésnél állandóan azt írja, hogy folyamatban de nem történik semmi. Mi lehet a gond? Az előbb telepített egy nagy frissítést. Se azelőtt nem ment, sem most.
Köszönöm ha válaszol valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Philips LCD és LED TV-k
- Posta, csomagküldés
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest