- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
válasz
impact2 #1669 üzenetére
Érdekes ez a hiba. Az jelezni, hogy nincs brutusz hardver az eszközben. Aztán újraindítás megoldja. Furcsa nagyon. Ez valami driveres gond lesz vagy tényleg az eszköznek van baja. Kérdés, hogy hogyan tudnám kideríteni. Az biztos, hogy a 950Xl-n még soha nem volt ilyen hibám.
-
krisz727
tag
válasz
impact2 #1326 üzenetére
Nekem csinált olyat hogy kb 60%on volt este hatkor amikor letettem az asztalra.makd tíz körül ránéztem és 20 %.facebook viber levelezés volt csak futó alkalmazás.kikapcs belapcs nem segített,csak az akksi ki be.volt pár ilyen alkalom amikor csak úgy lemerült úgy hogy hozzá se nyúltam.
Üvegfóliám elhárított egy kulcstámadást a zsebben miközben nekimentem valaminek.pedig nem szoktam telefon mellé kulcsot tenni. -
Flowtation
őstag
válasz
impact2 #1322 üzenetére
Szia!
Ha a smart screenre gondolsz, akkor azt ki lehet kapcsolni. Én egyből kinyomtam, nekem nem kell. Wifi is meríti ha be van kapcsolva, bár manapság ez szerintem alap.Illetve ha elinditasz egy alkalmazást és kilépsz belőle, attól az még a háttérben fut. Azokat is lelőheted, ha hosszan nyomod a vissza nyilat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- OLCSÓ MONITOROK
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest