- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarisznyarák
tag
válasz
MadJar #15359 üzenetére
Nekem tökéletesen megy ninden, mégis váltok én is vissza Androidra mert néhány dolog nagyon hiányzik. Pl. Locus pro (túristatérképek), fényképező, akciókamera és otthoni hifi távirányítók, Bubble upnp, szótárak (lenne csak sokkal drágább), Fritz-app, USB-OTG - ez a külső DAC miatt.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
MadJar #15357 üzenetére
Ez mind igaz is lehet, de mikor tömkelegével jönnek az appok reklámjai velem szemben és mindegyik alatt az alma meg a robot van az elég elkeserítő
De ha az általad említetteket nézem:
- Viber ratyi: nem jönnek az értesítések, sokszor hiába hívok valakit annál nem csöng ki
- Skype: sokat szakadozik, elnémul a vonal, az 520-as nagyon leterheli szintén
- Facebook app: annyira lassú hogy hihetetlen, állandóan frissítési hibát dob, tök más híreket, infókat dob mint a pc pl.
-több appot asszem nem használok, mer ami kéne nincs -
cigam
titán
válasz
MadJar #15312 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá hogy erősen keverednek a tesztverziót használók, és stabil kiadást használók hozzászólásai. Jó lenne, ha minden problémázó hozzátenné, hogy éppen mit futtat a telefonon.
+ Most a telefonod attól lesz "használhatatlan", mert olyanokat olvasol rajta itt a fórumon?
Akinek meg nincs vele baja az is irogasson ide, hogy ma is rendben ébresztett, nem volt kappan hangja, megnéztem az íméljeimet (ez ám a nyelvújítás, kb mint a popont), pár portál hírét átfutom, és rádiót hallgatok, meg deezer-t?Valóban ködős a jövő, és nem tudnni mi lesz 1-2 hónap múlva, pláne jövőre, de!
Nekem nem futja iOS-ra, az Android-ról minden héten kiderül, hogy sebezhető(amit jó eséllyel soha nem javít a gyártó), vagy letölthető valami vacak.
Akkor mi marad? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
MadJar #15312 üzenetére
Még ne add fel!
Lesz ez nagyon frankó is, csak senki nem tudja, hogy az mikor jön el!
Egyébként, valamiért aktiválta nálad is magát a "nem létező" alvóbug, én csak így hívom, mert ez valóban nonszensz, hogy működik a készülék és egyszer csak "itt vagyok" felkiáltással a semmiből beleköp a pofánkba.Érdekes kódolás, totális hülyékkel az élen! (1-es pont)
Nekem senki ne magyarázza be, hogyha az alapok jók, akkor még mindig ezzel szenvednek több, mint féléve, ha nem jó, akkor csak toldozzák-foltozzák és soha nem lesz jó. (kettes pont)Tehát, ha jó, akkor totál hülyék ülnek ott, akiket már rég ki kellett volna rúgni a büdös ...csába!
Ha nem jó, akkor is azok ülnek ott, mert ők cseszték el, de soha nem fogják tudni megcsinálni rendesen, mert az alapoktól kellene újraírni a kódokat.
Nevezhetjük ördögi körnek. Ha meg Ne adj Isten! hirtelen megjavulna és úgy szakítana a rendszer, meg olyan stabil lenne, mint semmi más, akkor mit nem láttak át ennyi idő alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Metal topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest