Hirdetés
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rover45
őstag
válasz
dewil666 #24764 üzenetére
Én anno a people.live.com címről exportáltam ki a névjegyeim és ezt a fájlt importáltam fel a gmail webes contacts.google.com felületére.
-
törölt tag
válasz
dewil666 #24766 üzenetére
Ez nagyon különös. Számtalan ilyen költözést segítettem végrehajtani, de soha nem futottam bele ilyen esetbe. Pont ez az egyik nagy előnye és kényelmi funkciója. Android, iOS vagy WP/W10, mindegy; mindig ugyanazzal a Google-fiókkal belépve, mindig ugyanazt a névjegyzéket látom.
Esetleg ha megvolna a pontos hibaüzenet, könnyebben tudnánk segíteni.
-
zolee001
őstag
-
starr
őstag
válasz
dewil666 #19558 üzenetére
Szerintem emiatt ne csinálj HR-t!
A feleségemnek, és nekem is eltűntek a fényképek. Azt hittem, hogy az Anniversary miatt van, de inkább szerver oldali a hiba. Mostanában váltott dizájnt az outlook.com, és azzal szinte egy időben tűntek el a névjegyek képei. Egyenként visszaállítottam, azóta jó, sőt mostmár a weben is megjelennek. -
törölt tag
válasz
dewil666 #19551 üzenetére
Hát ehhez nem tudok hozzáfűzni semmit sem
Megpróbálnék egy olyat, hogy beállítasz megint mindent aztán figyeled eltűnik-e vagy sem vagy valami bug volt.
(#19552) Vtwo: Érdekes. Nálad is skype-ról jöttek a fényképek? Nálam facebook-ról töltötte le őket és azóta is megvannak,
-
ToniSoprano
addikt
válasz
dewil666 #4616 üzenetére
Ez tök természetes, semmi baj ezzel, főleg ha mozgás közben vagy akkor pozícionál nehezen. Az online módban a cellainfok alapján 3-szögel, sokkal gyorsabban talál pozíciót lásd A-GPS. Mondjuk ezeket ha jól tudom letölti a műholdadatokat netről, de ha külfödön vagy akkor teljesen újra kezdődik minden, mert az adatok nem használhatóak.
Javasaltom, legelőször álló helyzetben pozícionálj be, vagy lehetőleg WIFI kapcsolattal pozícionálj, mert akkor letölti a műhold adatokat és elvileg után gyorsabban kéne pozícionálni utána.
Mozgó járművön sajna nagyon lassan pozícionál be a GPS internet adatok nélkül, azért a műholdak 20 000 km távolságra vannak töled ne feledd és azért kell pár számítást végezni a telónak a 10 méteres pontossághoz: -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Milyen videókártyát?
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest