Hirdetés
- Netfone
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Nem tudom, mennyire valós az Engadget "Inside story"-ja, de ha nagyobb részt, akkor elég erősen más a leányzó fekvése.
A legjobb aláírás a héten
-
Narxis
nagyúr
-
kcsa
veterán
már az elején sem értettem a pontos piaci pozicionálást, alacsony fizetőképességűeknek szánt drága készülék...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
henrikk002
csendes tag
-
oO7
őstag
a lényegi mondat szerintem ez: "a Kin projekt mérnökei mostantól a Windows Mobile 7 platform fejlesztésén dolgoznak majd". Remélhetőleg a KIN egy-két jó gondolatát (pl KIN Spot vagy webes oldalon a KIN Studio) viszont láthatjuk a WP7 -ben és akkor ezzel a kis "bukással" még jól is jártunk
megjegyzés: Windows Phone 7 lesz... nem Mobile
-
moonman
titán
két megjegyzés:
az korrektül le van írva, hogy a tarifacsomag drágasága okozta az alacsony keresletet.
az viszont nem igaz, hogy "A döntés hátterében a rendkívül kis kereslet áll, ám a hivatalos állásfoglalás szerint a szoftveróriás a Windows Phone 7 platform fejlesztésére kíván fókuszálni"
a hivatalos állásfoglalás az, hogy a fejlesztőket átviszik a WP7 teambe, mert a KIN-t leállítják. és nem azért állítják le, mert átviszik őket.
-
-
addikt
Abszolút nem kár egyikért sem...
Jó szerencsét!
-
kelekyle
őstag
Juhéééé
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
LA_COSTE
senior tag
Miért fontos az, hogy ennyire sok szoftver legyen elérhető a fiataloknak? Játékok terén még elhiszem, de azon kívül? Szerintem igenis a közösségi oldalak látogatása fontosabb.
-
kaller1
veterán
-
RepeatSector
senior tag
szemeteeek szemeteek
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
plus44
veterán
Hoppá-hoppá. Am. nekem a 2 még tetszett is, más kérdés, hogy az árazással b.szták el...
“This is where the road crashed into the ocean...”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest