- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
VivienR
tag
-
st6969
őstag
Aha, közben megnéztem pár youtube videót. Sokaknak ilyen hulladék (valószínűleg mind az, csak van, akit nem zavar?!). Nem is értem, hogy adhat ki a gyártó ilyet. Azt meg főleg nem, hogy hogy kaphat ennyi pozitív értékelést
Találtam rá egy hack-et (egy szilikon szerű tapadós műanyag darabot odaragaszt, és így súrlódik). Lehet, hogy nem küldöm vissza, a másik sem lenne jobb. -
VivienR
tag
Premium Deluxe van arra azt írja, hogy 114 + 44 GB-ot foglal jelenleg (alap + lefoglalt terület).
Ebben benne van az összes World update, GOTY és tejes Reno Air race csomag, meg egy-két plusz ingyenesen letölthető cucc.
Ezen felül erre a hónapra van majdnem 18 GB internet forgalma is (sanszos, hogy bele veszi a GOTY és Reno csomagot), múlt hónapban valahol kb 15 GB lehetet az adatforgalom, igaz akkor nem sok időm volt repkedni. -
VivienR
tag
Series X - en az elején kb 1-1.5 perc a betöltés, majd a repülés kezdete újabb legalább 30 másodperc mire betölt. Ezt követően a betöltés már folytonos, bár helyenként észrevehető higy dolgozik a területeken pl az Alpokban történő repülés során latvanyosan tudnak változni a hegyek. Elvileg dolgoznak rajta, higy jobb legyen. Mondjuk a GOTY update óta nem jártam a hegyekben. Tény hogy folyamatos fejlődésben van az FS.
Figyelembe véve hogy 200k egy X-es konzol és hozzá képest mennyi csak egy videokártya (ha pl nulláról kezd valaki) akkor bőven megéri és árához képest remek grafikát nyújt. -
VivienR
tag
Használok Hotas One-t. Voltak gondok a beállítással, ossze vissza volt a gombok mappolása, a GOTY frissítés óta még nem állítottam utana, már pár gombra elkezdett helyesen hivatkozni, minőségre elfogadható.
A Reno Air Race-hez lehet érdemes lesz külön profilt alkotni, hogy meg agilisabb legyen. A gázkar 50%os állapotában van egy holtpont, egy kicsit zavar, de lehet vele élni, jól működik a TFRP-vel is, de még alig használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kés topik
- Könyvajánló
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Oppo Reno 7 Lite 5G 8/128GB / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest